ODISEJA HRVATSKOG VRATARA: / Ima ugovor s engleskim velikanom, sad ga traži trećeligaš

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunic

Hrvatski vratar Matej Delač pred potpisom je za 11. klub u karijeri. Iako ima još godinu dana ugovora s Chelseajem, izvjesno je da će ovog ljeta promijeniti klub.

30.7.2017.
14:33
PIXSELL, Marko Lukunic
VOYO logo

Danas 25-godišnji Delač nekad je bio velika nada hrvatskog nogometa. Mnogi su mislili da je pred njim velika karijera, kad je debitirao za zaprešićki Inter 2009. godine i oduševio stručnjake. Mateju Delaču trebala je godina dana da se nametne, a njegov talent je uočio i europski velikan Chelsea koji ga je doveo 2010. godine, ali i počeo slati na posudbe.

"Vječno na posudbi", pišu mediji o Delaču koji još nije zaigrao za Chelsea, osim u prijateljskim utakmicama. Nakon odlaska Johna Terryja, Delač je igrač s najduljim stažem u Chelesaju, što je

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele se vratiti u Championship

Tako je Delač igrao za Vitesse, Dynamo Češke Budejovice, Vitoriju Guimaraes, ponovno Inter, Vojvodinu, Sarajevo, Arles, a posljednju sezonu nastupao je za belgijski Mouscron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlton ima velike ambicije vratiti se u Championship i Delača u tom klubu vide kao veliko pojačanje, ali problem za hrvatskog vratara moglo bi biti dobivanje radne dozvole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo