u milanu se nije naigrao / Alen Halilović ima novi klub: 'Rossoneri' ga odlučili poslati na posudbu u Belgiju

Image

Halilovića se dosad spominjalo u kontekstu odlaska u turski Bešiktaš i talijansku Bolognu, no Milan se ipak odlučio za Belgiju

31.1.2019.
10:43
VOYO logo

Alen Halilović napustio je talijanski Milan i ostatak sezone će provesti u belgijskom velikanu Standardu iz Liegea, doznaje Mozzart Sport. 

Iako se početkom prijelaznog roka Halilovića često spominjalo u kontekstu odlaska u turski Bešiktaš, a posljednjih dana i u talijansku Bolognu na čiju je klupu zasjeo Siniša Mihajlović, Milan je sinoć navečer Halilovića ipak poslao u belgijsku ligu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović je u Milan stigao ovog ljeta iz njemačkog Hamburga kao slobodan igrač, a ugovorom je vezan za Rossonere do 2021. godine. Ove sezone se nije naigrao u crno-crvenom dresu, ukupno je skupio tek 60 minuta kroz tri utakmice Europske lige. 

Član mlade hrvatske reprezentacije je bio posljednja akvizicija bivše uprave europskog velikana na čelu s kontroverznim Kinezom Yonghong Lijem i direktorskim dvojcem Marko Fasone - Massimo Mirabelli, a upravo je potonji iskazao najveću želju za dovođenjem mladog hrvatskog krila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost po Halilovića, Mirabelli je uskoro razriješen dužnosti, a naš ofenzivac očito nije imao mjesto u viziji njegovih nasljednika.

Novu priliku za dokazivanje i oživljavanje svoje karijere Halilović će tako imati u četvrtoplasiranoj momčadi belgijske Jupiler lige. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji dan prijelaznog roka uživo pratite OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo