Igra se sedma utakmica / Tko će proći u veliko NBA finale? Zvijezda Celticsa vjeruje da će to biti baš oni

Image
Foto: Profimedia.hr

"Ponekad je teško dovesti se u okvire maksimalne agresivnosti i ne otići izvan toga i bivati kažnjen od strane sudaca. Mi se nismo snašli u takvoj igri."

29.5.2022.
13:47
Profimedia.hr
VOYO logo

U noći s nedjelje na ponedjeljak, od 2.30 sati po srednjeeuropskom vremenu, košarkaši Golden Statea saznat će tko im je suparnik u velikom NBA finalu.

Tada počinje sedma utakmica finala Istoka, Miami je domaćin Bostonu, premda su Celticsi u utakmici ranije imali sve u svojim rukama. Vodstvo 3-2, meč loptu na svom parketu, ali su dopustili suparniku da vrati seriju na Floridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Moramo imati kratkoročno pamćenje. Dakle, ono što je bilo u šestoj utakmici već smo morali zaboraviti. Dogodilo se, izgubili smo, ali i dalje smo jednako udaljeni do finala kao Miami“, rekao je Jaylen Brown, druga violina Bostona, iako su i on i glavna zvijezda Jayson Tatum podbacili u drugom poluvremenu šeste utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključ je u agresivnosti

"Utakmica je stvarno bila ružna. Previše prekida, ali to je play-off utakmica. Ponekad je teško dovesti se u okvire maksimalne agresivnosti i ne otići izvan toga i bivati kažnjen od strane sudaca. Mi se nismo snašli u takvoj igri. No, moramo u sedmoj utakmici pronaći novu dozu agresivnosti. Drugačije se ne smije igrati ova utakmica koja je biti ili ne biti“, dodao je Brown za Boston Globe.

No, kao i ostali u Bostonu tako i Brown čvrsto vjeruje u prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Idemo u finale, ali ako ste mislili dobiti od nas laganu seriju opet ste pogriješili. Kod nas ništa nema lagano“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo