OMETAO SKUP / Mito Kosorici puštao narodnjake pa ga uhitili

Image
Foto: PIXSELL

Vlasnik jedne ribarice u Makarskoj, Tomislav Mravičić - Mito, sa svog je broda puštao narodnjake za vrijeme skupa HDZ-a. To ih je zasmetalo pa su ga prijavili policiji.

28.11.2011.
14:49
PIXSELL
VOYO logo

Tomislav Mravičić - Mito, vlasnik ribarice "Makarski Jadran" priveden je nakon što je sa svog broda puštao narodnjake za vrijeme predizbornog skupa HDZ-a kojem je nazočila i Jadranka Kosor. Prijavili su ga lokalni HDZ-ovci, a policija ga je privela netom prije završetka skupa gdje je bio i Kerumov HGS.

No premijerki su probleme stvarala i Ruža Tomašić čiji je HSP dr. Ante Starčevića također održavao skup. Njihov razglas je bio jači, pa su prilikom dolaska i odlaska Jadranke Kosor puštali pjesme "Chicago" Jure Stublića, Škorin hit "Sude mi" te stihove "Vratite nam što ste krali".

Razglas su isključili samo tijekom premijerkinog govora. HDZ-ovci im nisu mogli ništa jer je i njihov skup bio prijavljen.

Kosor je pričala o predsjedniku Franji Tuđmanu, Domovinskom ratu i ulozi HDZ-a u stvaranju hrvatske države.

Još jednom je napomenula da se želi suočiti s predstavnicima Kukuriku koalicije, ali ne jedan na jedan, već s njih četvoricom. Kako tvrdi, svaki od njih priča drugu priču. Jedan govori jedno, drugi drugo, treći treće, a četvrti koji bi im trebao biti šef šuti, rekla je Kosor.

Na predizbornoj turneji po X. izbornoj jedinici, premijerki su društvo pravili Željko Kerum i Petroslav Sapunar. Jutros su imali skup u Omišu gdje je Kosor naglasila kako nije istina da su joj branitelji odbili da dođe na proslavu 20. obljetnice 142. brigade u Drnišu. Nakon omiša i Makarske, svoju "turneju" nastavljaju u Imotskom, Solinu i Splitu gdje će na Prokurativama održati središnji skup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo