STIŽE IM I NOVA ČLANICA / "Charliejevi anđeli" treći put

Image

Drew Barrymore potvrdila je glasine o snimanju treće ekranizacije akcijske serije iz sedamdesetih.

26.1.2009.
13:44
VOYO logo

Legendarna televizijska serija "Charliejevi anđeli" po svemu sudeći dobiva i  svoju treću ekranizaciju. Tako je najavila Drew Barrymore, jedna od glavnih glumica u prva dva filma, prilikom promotivnog intervjua za svoju novu komediju "He's Just Not That Into You".

"Polagano slažemo mozaik i mislim da će scenarij uskoro biti spreman. Jako se veselim što ću ponovno raditi sa svom tom ekipom", kazala je Drew. U trojci će se ponovno pojaviti i Cameron Diaz te Lucy Liu, a i redatelj McG će, ako mu to dopuste već dogovoreni angažmani, ponovno stati iza kamere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, procurili su i neki detalji iz scenarija - dosadašnja trojka dobit će pojačanje, odnosno četvrtog "anđela", a nakon Demi Moore u prošlom dijelu, ponovno ćemo imati muškog negativca. Ista stvar dogodila se i u televizijskom predlošku - nakon nekoliko godina emitirana timu se priključila Cherly Ladd.

Franšiza bazirana na seriji u kojoj su glavne uloge tumačile Farrah Fawcett, Kate Jackson i Jaclyn Smith, dosad je diljem svijeta zaradila 544 milijuna dolara, usprkos rijetko lošim kritikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo