RASPLIĆE SE KLUPKO / Zoranu Mamiću suspenzija, Dinamu prijeti niži rang

Image

Nakon razgovora sa sucem Marićem koji je prokazao Mamića mlađeg, Uefa je od HNS-a zatražila suspenzije za obojicu, piše Večernji list.

20.8.2010.
7:48
VOYO logo

Zoran Mamić će od ponedjeljka biti suspendiran zbog sumnji u namještanje Kup utakmice Dinama i Hajduka iz 2009.! Epilog je to nakon saslušanja suca Brune Marića koji je prokazao Mamića mlađeg Robinu Bokšiću, članu njemačke tajne policije koji radi i za Uefu, piše Večernjak.

Bokšić nije ništa komentirao, no izvor iz Uefe tvrdi da će pod suspenzijom biti i Marić i Mamić. Dvojcu prijeti i doživotna suspenzija iz nogometa, a dokaže li se krivnja Dinamo bi mogao u niži rang natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog nastale situacije predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković poručio je kako je zatražio hitan sastanak s predsjednikom Uefe Michelom Platinijem koji bi mu pojasnio zašto Uefa incognito šalje svoje ljude, a ne pušta HNS da odradi posao.

U Dinamu pak ista priča:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo čisti i Zokiju Mamiću neću predložiti nikakvo privremeno povlačenje jer za to nema razloga", poručio je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo