VAN GAAL DOVODI ZEMLJAKA / Van der Vaart korak do Bayerna

Image

Interes za Nizozemca pokazao je i Schalke, no Bavarci su ponudili ugovor težak 12 milijuna eura koji mogu zaključiti u - ponedjeljak.

30.8.2010.
10:56
VOYO logo

Španjolski mediji javljaju da bi nizozemski plejmejker Rafael van der Vaart vrlo lako mogao završiti u redovima muenchenskog Bayerna. Iako kruže glasine kako je za usluge Nizozemca zainteresiran i Schalke, Bavarci su konkretniji te su ponudili ugovor na 12 milijuna eura koji su spremni zaključiti tijekom - ponedjeljka.  

Van der Vaart nije imao mjesta u momčadi "Los Blancosa" u remiju bez pogodaka s Mallorcom na otvaranju sezone u nedjelju navečer. Očito da Nizozemac nije miljenik trenera Josea Mourinha, raniji mršavi saldo u rubrici postignutih pogodaka razočarali su Portugalca koji je, očito, očekivao mnogo više od nogometaša. Nema sumnje, Van der Vaartu su odškrinuta vrata izlaza iz kluba.

Tome u prilog ide i lista s imenima igrača koji bi mogli napustiti redove madridskog Reala prije kraja prijelaznog roka. Među njima se našlo i me Lassana Diarrae koji je odigrao cijelu utakmicu protiv Mallorce utirući tako put prema izlazu iz kluba Van der Vaartu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo