NBA / Ukićeva utakmica sezone

Image

Roko Leni Ukić odigrao je najbolju utakmicu dosadašnjeg tijeka sezone ubacivši 17 koševa u pobjedi Bucksa protiv njegovog bivšeg kluba Toronto Raptorsa.

10.12.2009.
9:20
VOYO logo

MILWAUKEE - Jedini hrvatski košarkaš u NBA ligi Roko-Leni Ukić odigrao je svoju najbolju utakmicu dosadašnjeg tijeka sezone u 117-95 pobjedi Milwaukee Bucksa protiv njegove bivše momčadi Toronto Raptorsa.

Ukić je napokon dobio značajniju minutažu, te je za 25 minuta ubacio 17 koševa (šut iz igre 5-9, trica 2-5, slobodna bacanja 5-6) uz dva skoka i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek kada igram protiv svoje bivše momčadi imam veći motiv, ali ovoga puta nije samo to bilo u pitanju. Dosada ove sezone nisam dobio pravu priliku, pa sam želio odigrati dobro kako bih i ubuduće dobijao veću minutažu", rekao je Ukić po završetku susreta.

I trener Bucksa Scott Skiles priznao je da je Ukić i u ranijim utakmicama mogao igrati više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno sam mu i ranije mogao dati više prilike za igranje, ali nakon ove utakmice sigurno je zaslužio da više računam na njega. Dobro je kontrolirao loptu, pogađao šuteve, a ima i zavidnu brzinu", kazao je Skiles koji je u prvih 20 utakmica sezone Ukiću ukupno dao tek 66 minuta na parketu.

Najbolji strijelac Bucksa bio je Brandon Jennings sa 22 poena, dok je Raptorse predvodio Chris Bosh sa 26 ubačaja i 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo