VRIJEDNO DIVLJENJA / Srebrni hrvatski olimpijac u Međugorju otvorio revolucionarni sportski kompleks

Image
Foto: promo

Ovaj je projekt simbol inovacije, strasti prema tenisu i posvećenosti izvrsnosti, a svojom jedinstvenom kombinacijom vrhunskog tenisa, luksuznog iskustva i raznovrsnih sadržaja sigurno će promijeniti pejzaž tenisa u Hercegovini, na Balkanu i izvan njega

15.5.2024.
11:27
promo
VOYO logo

Ambicijska želja Dodig Tennis Center (DTC) braće Dodig - Ivana, Željka i Mladena-Miše uskoro u Međugorju otvara svoja vrata. Revolucionarni sportski kompleks od 25.000 m2 postat će destinacija koja će privući mnoge turiste iz cijelog svijeta.

Image
Hladan tuš /

Đoković se povlači nakon Olimpijskih igara u Parizu? 'Podsjeća na Samprasa u 2002.'

Image
Hladan tuš /

Đoković se povlači nakon Olimpijskih igara u Parizu? 'Podsjeća na Samprasa u 2002.'

Ovaj je projekt simbol inovacije, strasti prema tenisu i posvećenosti izvrsnosti, a svojom jedinstvenom kombinacijom vrhunskog tenisa, luksuznog iskustva i raznovrsnih sadržaja sigurno će promijeniti pejzaž tenisa u Hercegovini, na Balkanu i izvan njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DTC nudi šest modernih teniskih terena opremljenih najsuvremenijom opremom. Pet terena s tvrdom podlogom, od kojih je jedan Central Court, i jedan teren sa zemljanom podlogom. DTC će imati i četiri padel terena koji pružaju nevjerojatno iskustvo ljubiteljima ovog sve popularnijeg dinamičnog sporta. U planu je i natkrivanje terena kako bi se omogućila cjelogodišnja upotreba i organizacija profesionalnih natjecanja.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/f327a8b6-129b-11ef-b93f-7ad3e6e027ff/original

Glavni središnji teren – Central Court, srce Dodig Tennis Centra, dizajniran je kao mjesto gdje će se rađati nove legende tenisa. S ovom suvremeno opremljenom arenom od 1.200 m2, koja nudi spektakularan pogled na igru s 2.000 sjedećih mjesta, DTC obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clubhouse predstavlja epicentar društvenog života u centru jer nudi raznolik sadržaj – kako za tenisače, tako i za sve posjetitelje DTC-a, a sadržavat će i fitness centar, saune, muzej, shop, više lounge zona te multifunkcionalne prostore.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/f32ac136-129b-11ef-abee-2aa59d6e2c9e/original

Zgrada u sklopu DTC-a sastoji se od 27 prostranih apartmana, a gostima će na raspolaganju biti unutarnji i vanjski bazeni, spa zona, poslovni prostori i konferencijske dvorane. Spojit će se tako ugodno s korisnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za obitelji koji će ovaj kompleks posjetiti sa svojim mališanima postoji i dječja igraonica, mini golf i razna šetališta koja će sigurno zaokupiti dječju razigranost.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/f3287bec-129b-11ef-9abc-7ad3e6e027ff/original

Sportski kompleks koji sve ima na jednom mjestu, a želja braće Dodig je da se upravo tamo rađaju teniski prvaci i da se svaki trenutak za gosta pretvori u posebno iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo