RAKITIĆ O ODNOSU S DALIĆEM I VATRENIMA: / Otkrio kada će se oprostiti i onda iznenadio: 'S izbornikom se nisam čuo neko vrijeme'

Image
Foto: Profimedia

Rakitić je imao nekih nesuglasica s izbornikom Dalićem uoči posljednjih nekoliko kvalifikacijskih utakmica

27.12.2019.
8:44
Profimedia
VOYO logo

Bila je ovo vrlo naporna sezona za hrvatskog reprezentativca Ivan Rakitića, prvo su ga svim silama željeli otjerati iz kluba, zatim su ga držali na klupi, da bi se na koncu Hrvat ipak uspio izboriti za mjesto u momčadi i sada se čini čak kako bi sve moglo biti u redu. Barcelona je trenutno na kratkoj pauzi, do 4. siječnja, a Rakitić je tom prigodom dao intervju za Sportske novosti u kojem je otkrio ponešto zanimljivih detalja, poput odnosa s reprezentacijom i izbornik pa sve do transfera iz Barcelone.

"Ne razmišljam ni o čemu osim o Barceloni. Svašta se u nogometu može dogoditi, ali ja bih želio ostati u Barceloni, u kojoj sam sretan. Ponosan sam što sam njezin član i jedino što želim je osvojiti još nekoliko titula s tim klubom", rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je govorio o Luki Modriću, svom velikom prijatelju, suigraču iz reprezentacije, a opet i velikom rivalu iz Real Madrida. "Moje poštovanje i ljubav prema Luki uvijek su bili maksimalni. On, cijeli svijet i cijela Hrvatska znaju da ga volim kao brata. Puno toga smo prošli skupa, a ja sam uvijek jako sretan zbog svakog njegova uspjeha. Jednako ga volim kao suigrača u reprezentaciji i kao prijatelja, to mi je najbitnije", rekao je Rakitić.

Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona Barcelona v Mallorca, La Liga, Football, Camp Nou, Spain - 07 Dec 2019, Image: 486994977, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oproštaj od reprezentacije

Rakitić je imao nekih nesuglasica s izbornikom Zlatkom Dalićem uoči posljednjih nekoliko kvalifikacijskih utakmica, pa se svi pitaju hoće li se on uskoro oprostiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, moguće je da se na Euru oprostim od reprezentacije. Budimo realni, to je sasvim jasno. Vidjet ćemo kakve će ideje imati izbornik, ali s njim neko vrijeme nisam razgovarao. Nije me ni zvao ni došao u posjet. Razmotrit ćemo što je najbolje, ne samo za mene nego i za reprezentaciju. Za mlade igrače dao bih sve što treba", izjavio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo