VATRENI DOČEK / Kamenjem na Mourinha i Real u Barceloni

Nogometaše Reala huligani Barcelone kamenovali su u sačekuši pored hotela Juan Carlos u nedjelju, dan uoči velikog španjolskog derbija.

29.11.2010.
12:36
VOYO logo

Kako god okrenete, vatreni doček imali su nogometaši madridskog Reala nakon što su došli u Barcelonu u nedjelju uoči najvećeg španjolskog derbija u ponedjeljak.

Oko 2.000 najvatrenijih navijača "Kraljevskog kluba" dočekalo je svoje ljubimce u zračnoj luci El Prat. Klicali su redom svim nogometašima, no prava euforija zavladala je kad se pojavio Portugalac Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su napustili aerodrom, pred hotelom Juan Carlos  također doček. No, za razliku od toplog dočeka na aerodromu, ovdje su upali u sačekušu huligana Barcelone koji su autobus Reala, u kojem je bio Jose Mourinho i cijela momčad, zasuli kamenjem.

Autobus je "izrešetan" kamenicama, malo je reći kako je osiguranje potpuno zakazalo. Malo je nedostajalo da kamen u glavu dobiju Albiol i Arbeola koji su sjedili uz prozor koji je razbijen. Nažalost, kamen nije izbjegao klupski zaštitar koji je pogođen u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni doček s aerodroma možete vidjeti u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo