TROPSKA BOLEST U CHELSEAJU / Drogba obolio od malarije

Image

Srećom, Bjelokošćanin se oporavlja, tvrdnju potkrepljuje i menadžer Carlo Ancelotti koji u srijedu računa na napadača u srazu s Fulhamom.

9.11.2010.
16:37
VOYO logo

Malarija, ta tropska bolest koju prenose komarci razlog je loše izvedbe Didiera Drogbe u prvenstvenoj utakmici koju je Chelsea izgubio 2:0 od Liverpoola na Anfieldu.

Iako se prošli vikend žalio na vrućicu, 32-godišnji reprezentativac Obale Bjelokosti u nastavku nedjeljne utakmice je ušao u igru i ostavio je bliijedi trag. Rezultati krvnioh pretraga pokazali su u ponedjeljak navečer da Drogba boluje od malarije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, nogometni umjetnik dobro se oporavlja, tvrdnju potkrepljuje i menadžer Carlo Ancelotti koji u srijedu računa na napadača u srazu s Fulhamom.

"Didier je imao malariju, izgubio je snagu i kondiciju. Ipak, oporavlja se nakon liječničkog tretmana, brzo će se vratiti i biti opet onaj stari" poručio je menadžer i dodao: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam gdje je pokupio bolest. Dao sam mu nekoliko slobodnih dana, otišao je na odmor i vratio se s malarijom. No, sad je sve gotovo, on je OK".

Bjelokošćanin je propustio dvije utakmice u listopadu nakon dvotjedne pauze u Premier ligi. Nakon toga se vratio i igrao u četiri utakmice, od čega u tri u startnoj postavi, a jednom je bio i strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo