Vodimo vas na predstavu Glumice i to

Marin Mimica

Predstavu Glumice i to nastale po tekstu Dunje Fajdić možete pogledati 27. svibnja u kazalištu KNAP, i to u izvođenju, režiji i dramaturgiji umjetničke organizacije Kravice.
Podijelili smo 2x2 ulaznice.


Uz dozu cinizma i kritike društva, Glumice progovaraju o problemima, željama, snovima, zapošljavanju, ljubavi, prijateljstvu, prehrani... ukratko o životu samom.

Glumice/Kravice o predstavi:
"Nezaposlene, mlade i pune entuzijazma, četiri glumice odlučile su preuzeti stvari u svoje ruke! Bilo im je dosta čekanja da ih netko primijeti, zavoli, zaposli, proglasi mladim nadama ili nešto treće. Zato su odlučile napraviti predstavu.

Za to su školovane!

I to ne bilo kakvu predstavu! Bit će to duhovita uspješnica o njima samima, o sjaju i bijedi glumačkog posla, o nepodnošljivoj težini mladog života.

Budimo realni, odlučile su napraviti hit!

Međutim, odlučiti je jedno, a napraviti – drugo.
Spremajući predstavu, moraju se obračunati jedna s drugom, s muškarcima, glumištem i drugim svakojakim fantastičnim pojavama u kazalištu i stvarnom životu. Ali nikako da se svaka od njih obračuna sama sa sobom..."

Režiju i dramaturgiju potpisuju Dunja Fajdić, Ivana Horvat, Petra Kurtela, Amanda Prenkaj. Glazbu je skladala i odabrala Andrea Giordani, a kostime Petra Kurtela. Za scenski pokret je zaslužan Petar Konkoj.

Predstavu možete pogledati 27. svibnja, u Kulturnom centru Peščenica, Ivanićgradska 41, u 20 sati.

A najbržima smo podijelili 2x2 ulaznice.

Dobitnici:
Kristina Šikić
Silvija Stanić

Net.hr
22.05.2012. besplatno 
Zagreb 
11°C / 13°C
Osijek 
13°C / 21°C
Gospić 
9°C / 13°C
Pula 
14°C / 23°C
Rijeka 
14°C / 18°C
Zadar 
14°C / 18°C
Split 
17°C / 24°C
Dubrovnik 
18°C / 23°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.