Vodimo vas na druženje sa klapom Intrade

Promo

Povodom nadolazećeg koncerta Tomislava Bralića & klape Intrade, ovog petka 13. travnja u Rijeci (dvorana Mladosti), portal net.hr, ekskluzivno Vam poklanjamo druženje i upoznavanje sa Vašom najdražom klapom. Četiri najbrže čitateljice vodimo na druženje.


Samo nekoliko čitateljica koje budu najbrže već ovaj petak, 13. travnja prije koncerta, uživo će moći popričati sa klapom i miljenikom ženske publike Tomislavom Bralićem.

Nakon veličanstvenog rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Areni, Tomislav Bralić & klapa Intrade ostvarili su svoj najveći san - svim klapama otvorili su ulazak u sportske Arene i time postali prva hrvatska klapa koja je 'probila led'. U petak, 13. travnja stižu u Rijeku u dvoranu Mladost.Nedavno su nastupili na klapskom spektaklu naših najboljih klapa u varaždinskoj Areni i iako to možda više priliči nekoj rock grupi, napravili su pravu ludnicu. Publika je tijekom njihovog nastupa bila na nogama, sa rukama u zraku, pjevajući sve njihove pjesme i konstantnim pozivanjem na bis, nisu ih htjeli pustiti sa pozornice.

Njihove pjesme kao što su 'Zora bila', 'Croatio, iz duše te ljubim' ,'Samo more nosin ja u duši', 'Nisan te sriće', 'Ne damo te pismo naša', samo su neke od velikih klapskih hitova koji osim što broje milijunske klikove na YouTubeu, broje i nekoliko tisuća ringtone downloada.

Njihov mega hit 'Zora bila' ima već 3.500 000 klikova na YouTube a broj klikova tako brzo raste da će uskoro doći i do 5.000 000 klikova.

Tomislav Bralić & klapa Intrade pozivaju Vas na svoj veliki koncert, petak, 13. travnja u Rijeci - dvorana Mladosti. Na ovom riječkom koncertu pridružit će im se i njihov prijatelj Vinko Coce, ali i klapa Grobnik. Rijeka je grad u kojem klape vole nastupati jer to vrlo zahtjevna publika ali i publika koja uzvraća na emocije.

Četiri obožavateljice koje su bile najbrže idu na upoznavanje i druženje s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade.

Dobitnice:
Ana Kišić Štefan
Gordana Starčević Klasan
Goranka Macanić
Ana Macanić


Net.hr
11.04.2012. besplatno 
Zagreb 
12°C / 24°C
Osijek 
18°C / 27°C
Gospić 
12°C / 23°C
Pula 
15°C / 24°C
Rijeka 
16°C / 24°C
Zadar 
16°C / 25°C
Split 
15°C / 24°C
Dubrovnik 
15°C / 23°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.