Uz Lornu Byrne saznajte sve o anđelima

Promo

Vjerujete li u anđele? Lorna Byrne, autorica međunarodne uspješnice Anđeli u mojoj kosi, viđa anđele i razgovara s njima još otkako je bila beba i smatra ih svojim prijateljima. Podijelili smo tri knjige.


Svatko ima anđela čuvara. Bez obzira na to koje ste vjere i jeste li uopće religiozni, vjerujete li u Boga ili ne, imate svog anđela čuvara. Iza svake osobe ja vidim svjetlo njegova anđela čuvara i nikada nisam vidjela osobu koja nema anđela čuvara.

Vaš vas anđeo čuvar nikada ne napušta. Niti na minutu; on je s vama od trenutka u kojem ste začeti i ostaje s vama sve do nakon vaše smrti. Često me pitaju je li anđeo prisutan dok smo u kupaonici ili dok vodimo ljubav. Odgovor glasi: da! Oni nas nikada ne napuštaju (i nije im neugodno zbog stvari zbog kojih nama možda jest). Koliko god se možda osjećate usamljeno – vi nikada niste sami.

Sve što morate učiniti jest da zamolite. Vama je dana slobodna volja i anđelu nije dopušteno da se miješa u to. Morate zamoliti svog anđela čuvara da vam pomogne. Samo zamolite – tako je jednostavno. Učinit ćete to možda samo jednom godišnje, ali ipak to učinite – zamolite ga da vam pomogne.

Vaš anđeo čuvar omogućava drugim anđelima i dušama da vam pomognu. Vaš anđeo čuvar je vratar vaše duše. On može dopustiti drugim duhovima i anđelima da vam pomognu. Vaš anđeo čuvar može dopustiti i duhovima ljudi koji su preminuli da vam pomognu – možda duhu vaše bake koja je umrla.
Vaš anđeo čuvar može komunicirati s anđelom čuvarom druge osobe. Imate li problema s nekim? Živčani ste što se morate sastati s nekim? Zamolite svog anđela čuvara da porazgovara s anđelom čuvarom te osobe.

Anđeli poprimaju ljudsku pojavnost kako bi nam pomogli da shvatimo poruku. Ja cijelo vrijeme viđam anđele i svi oni izgledaju različito – svi su jedinstveni, ali svi su veličanstveni. Mogu se pojaviti u ženskom ili muškom obliku i čini se da taj oblik mogu mijenjati po svojoj volji. Neki se anđeli pojavljuju s krilima, a neki ne. Poprimaju oblik koji im pomaže prenijeti poruku koju nam žele predati – tako je Anđeo materinske ljubavi, o kojem govorim u svojoj knjizi Anđeli u mojoj kosi, okrugao poput sunca i ogroman. Njegova su krila savijena oko njega, ali otvorena prema van, pomalo je nalik na kvočku. Njegove su ruke uvijek spremne da vas prihvate u čvrsti zagrljaj.

Vaš vas anđeo čuvar voli, vi ste njemu dragocjeni, vi ste njemu na prvom mjestu ... mora za vas učiniti sve što je u njegovoj moći i oni će to i učiniti. Samo ih morate zamoliti.

Irska mističarka Lorna Byrne gostovat će u Zagrebu 17. i 18. travnja te, će potpisivati knjige u Makronovi.

Dobitnici:
Danijela Duić
Danijela Frlan
Josip Račić

Net.hr
13.04.2012. besplatno 
Zagreb 
12°C / 24°C
Osijek 
18°C / 27°C
Gospić 
12°C / 23°C
Pula 
15°C / 24°C
Rijeka 
16°C / 24°C
Zadar 
16°C / 25°C
Split 
15°C / 24°C
Dubrovnik 
15°C / 23°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.