The Art of i Elektrana promo party u Sirupu

Promo

U petak, 16. ožujka kreće The Art of.... Svaka večer zamišljena je kao svojevrsni tribute raznim smjerovima elektronske glazbe. Sicko Disko vs Elektrana EXIT fest promo event stiže u Sirup u subotu, 17. ožujka. Podijelili smo 2x2 upada za petak i subotu.


Ono po čemu je ova večer posebna je upravo cjelokupni doživljaj i onaj slatki okus 'day after' koji se želi postići. Upravo će zato svaka večer predstavljati jedan pravac, jer je svaki žanr podjednako važan te ima svoju priču, bit, povijest i svoje specifične elemente. Cilj je kompletno audio – vizualno iskustvo…

Osim pomno odabranog “stranca” i njegove svite na main flooru, gornji floor zamišljen je kao platforma za predstavljanje “nekih novih lica”, a tema prvog The ART of je deep house…

On Main…
FAKTOR X (HUN)
Marko Labat (SRB)
Jovan (SRB)
Jan Frensin

Upstairs Aperitif
GROOVECAFFE label night with…
Amphetax
Life Socks
Nulix
+ izložba by Kiki

Sicko Disko vs Elektrana EXIT fest promo event stiže u Sirup u subotu, 17. ožujka.

EXIT festival i Sicko Disko ponovno jašu zajedno – EXIT FESTIVAL PROMO PARTY na kojem će jedan sretnik, izvlačenjem u klubu, uz kupljenu ulaznicu, osvojiti JEDNU EXIT FESTIVAL festivalsku ulaznicu!

Uz Exit u goste dolazi novosadska Elektrana, predvođena s 3 DJa, koja na Exitu već godinama ima svoj Elektrana stage gdje ugošćuje razne strane i domaće DJe i live actove.

Elektrana je pretežito elektro kolektiv nastao 2005. godine kao odgovor na nabujalu domaću i regionalnu muzičku scenu i želju da te bendove i DJe predstavi publici, međusobno ih upozna i umreži. Od tada Elektrana je uz bezbroj padova i uspona prerasla u posebnu etiketu koja je pod svoj kišobran uspjela spojiti različite poglede na svijet elektronske muzike i prerasti u prepoznatljiv kvalitet programa koje stvara. Sve do nedavno djelovala je i kao internet radio na kojem su svoje emisije imali brojni DJi uključujući i neke naše.

Elektrana floor, na kojem će ordinirati Ninja Boy, Mr. Cash i Dead Trash Superstar, će biti zadužen za nešto mekšu glazbu tako da ćete moći čuti nu disco, electro, house te disco i italo disco, dok će na gornjem Sicko Disko flooru, uz rezidenta Marmata nešto tvrđe, ali isto vrlo plesne, zvukove stvarati već publici poznati i omiljeni zagrebački dečki Jan Frensin i Mixel.

Elektrana floor downstairs

Dead Trash Superstar (Elektrana, Sicko Disko)
Mr. Cash (Elektrana)
Ninja Boy (Elektrana)

Sicko Disko floor upstairs

Marmat (Sicko Disko)
Jan Frensin
Mixel (Le’ Tronik)


Dobitnici za petak:
Nenad Crnčec
Monika Ratkajec


Dobitnici za subotu:
Karla Kolić
Jelena Mihalj


Dobitnici će biti na popisu na ulazu.
Net.hr
13.03.2012. besplatno 
Zagreb 
12°C / 24°C
Osijek 
18°C / 27°C
Gospić 
12°C / 23°C
Pula 
15°C / 24°C
Rijeka 
16°C / 24°C
Zadar 
16°C / 25°C
Split 
15°C / 24°C
Dubrovnik 
15°C / 23°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.