Dijelimo album Još grupe Svadbas

Promo

Album Još donosi jedanaest nadahnutih i svježih pjesama koje bi mogle stajati rame uz rame sa svjetski poznatim indie uspješnicama. Kreatorskom skladateljsko-producentskom dvojcu Juri Ferini i Pavlu Miholjević, na albumu se kao autori pridružuju pjevačica Svadbasa Ljubica Gurdulić te kritičar i glazbenik Ante Perković. A najbržima smo podijelili 3 albuma.


Svadbas se novim pjesmama s albuma Još izvrsno uklapaju u aktualnu svjetsku ponudu indie glazbe od nagrađivanih Bon Ivera, preko The Nationala, Fleet Foxesa i drugih, ali nisu izgubili sebi svojstven glazbeni izraz koji njeguju od samog početka.

Prva dva singla Gubimo i Daj dali su najbolju naznaku zvuka novoga albuma, a nedavno predstavljeni treći singl, pjesma Tvoja od samoga početka je označena kao najveći potencijalni hit s albuma.

Pjesma Tvoja je uz fascinantnu Glas u ušima autorsko djelo Ljubice Gurdulić, pjevačice Svadbasa, koja je do sada potpisala neke od najpoznatijih pjesama iz opusa grupe poput Treblebass, Trči, trči ili Više nije važno tko je kriv, a ove dvije pjesme zasigurno će prirasti srcu ženskom dijelu publike. Ostale pjesme, poput Molim te ili predivne balade Crno bijelo suptilno zaokružuju intimnost, pitkost i melodioznost kojom Još odiše.

Dobitnici albuma:
Tina Kovačević
Ozren Smolčić
Ana Sočev
Net.hr
26.03.2012. besplatno 
Zagreb 
3°C / 8°C
Osijek 
2°C / 5°C
Gospić 
0°C / 1°C
Pula 
8°C / 11°C
Rijeka 
3°C / 8°C
Zadar 
8°C / 10°C
Split 
6°C / 10°C
Dubrovnik 
9°C / 12°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.