Radio Luksemburg stiže u Zagreb

Promo

Jedan od naših najemitiranijih rock bendova, Radio Luksemburg, održat će svoj prvi koncert u Zagrebu i to u Aquariusu u petak 23. ožujka.


Tri dana prije velikog zagrebačkog koncerta u Aquariusu, u utorak 20. ožujka u 19 sati, Radio Luksemburg će u Rockmark knjižari u sklopu programa Akustika, predstaviti singlove Ako nemam te, Tvoje boje i ostale sa svog albuma prvijenca "Radio Luksemburg u boji".

Band će ovom svirkom zaokružiti točno 50. Akustiku u Rockmarku, a bit će to odlično zagrijavanje za nadolazeći koncert u Aquariusu 23. ožujka.

Ulaz za ovo zagrijavanje je slobodan, ali ograničen!

Radio Luksemburg će koncertom u Aquariusu pokazati da su svirke uživo ono što im najbolje leži, a da hitovi kojima su osvojili radijski i televizijski eter zvuče još bolje u live izdanju. No, kako zvuče u akustičnoj verziji, provjerite u utorak 20. ožujka u 19 sati.

Njihov prvi spot Ako nemam te, koji je pregledan više od pola milijuna puta.Bend predvodi sjajni vokalist Nikola Marjanović, autorski dio glazbe i teksta potpisuje Zoran Beloša-Beli, gitarist i član banda, dok aranžmane potpisuje Srđan Sekulović-Skansi. Ostale članove banda Radio Luksemburg čine još i Vladimir Bjelica na bubnjevima, Damir Detić na bas gitari, Ante Gudelj na klavijaturama i Zoran Drlić Zoka na gitari.

Ulaznice za zagrebački koncert Radio Luksemburga možete kupiti po cijeni od 40 kn upretprodaji i 45 kn na dan koncerta na prodajnim mjestima Eventima te u online prodaji na www.eventim.hr.

Najbržima smo podijelili 2x2 ulaznice za koncert u Aquariusu.

Dobitnici:
Mirjana Sivac
Maja Valjak


Dobitnici će biti na popisu na ulazu u klub.

Net.hr
08.03.2012. besplatno 
Zagreb 
11°C / 13°C
Osijek 
13°C / 21°C
Gospić 
9°C / 13°C
Pula 
14°C / 23°C
Rijeka 
14°C / 18°C
Zadar 
14°C / 18°C
Split 
17°C / 24°C
Dubrovnik 
18°C / 23°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.