Novi Rock buvljak stiže u Boogaloo

Thinkstock/ilustracija

Nakon uspješnog prvog, Rock buvljak će se u subotu 25. veljače ponovo održati u zagrebačkom Boogaloou. Na buvljaku su najavljeni mnogi zagrebački alter shopovi kao i pojedinci sa svojim kolekcijama ploča, CD-ova, filmova, stripova, plakatima, nakitom...


Rock buvljak je zamišljen kao događaj koji će okupljati sve one koji vole rock i žele prodati ili kupiti nešto vezano uz rock, filmove i stripove ili promovirati svoje proizvode ili se jednostavno družiti i popiti piće uz dobru rock glazbu i živu svirku.

Na Rock buvljaku ćete moći kupiti, prodavati i mijenjati ploče, CD-ove, DVD-ove, VHS-ove, majice, odjeću, nakit, ukrase, plakate, instrumente, knjige, stripove, filmove,....Buvljak će se održavati jednom mjesečno, u subotu i trajat će od 10 do 20 sati.

Ovoga puta će uživo nastupiti grupe Made In Iron, Iron Maiden tribute band iz Karlovca sa odličnim ženskim vokalom, hard rock band Iluzija iz Ivanić grada, stare, ofucane punk rock prdonje sa odvratnim imenom, Rektalni Front, garage rock čudaci sa još čudnijem imenom Thee Mad Hairy Wombats, Harisonhors, band koji tvrdi da proizvode rock fuziju i sasvim običan rock band Deflamol. Biti će tu i dj Sasha The Cult i Tomi Phantasma, a vjerojatno će se pridružiti i poneki gost.

Ulaz za posjetitelje je besplatan dok će izlagači morati platiti prostor za izlaganje 60 kn manji stol odnosno 90 kn veći stol uz prethodnu rezervaciju. Broj izlagača je ograničen.
Net.hr
17.02.2012. besplatno 
Zagreb 
12°C / 19°C
Osijek 
12°C / 19°C
Gospić 
10°C / 16°C
Pula 
15°C / 23°C
Rijeka 
15°C / 22°C
Zadar 
14°C / 22°C
Split 
15°C / 23°C
Dubrovnik 
15°C / 25°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.