Vodimo vas na London Calling u Zagreb

London Calling comedy club

Irac povratnik, jedan engleski gentleman i dvije mlade zvijezde u usponu - četiri su međunarodna sastojka vrhunskih večeri zabave koje u travnju London Calling Comedy Club dovodi u Rijeku, Čakovec, Osijek i Zagreb. Podijelili smo 3x2 upada za Rijeku. Podijelili smo i 3x2 upada za Zagreb.


Opatija - 21. travnja 2012., konferencija HUPE (samo za članove HUPE)
Rijeka - 23. travnja 2012., Brod Marina - Adamićev Gat. Riva
Čakovec - 24. travnja 2012. u 19:30, Centar za kulturu, u suradnji s Libris komunikacijama d.o.o.
Osijek - 25. travnja 2012. u 19:30, Dječje kazalište Branka Mihaljevića, u suradnji s udrugom Grupa Građana
Zagreb - 26. travnja 2012. u 21:00 (vrata se otvaraju u 20:00 sati), VIP Jazz Club

Travanjski gosti koji će vas nasmijati do suza su:

Geoff Whiting – Velika Britanija: MC

"čarobno samouvjeren, iznimno zabavan" - Scene Magazine Bristol
Geoff je svoje bogato, 15-godišnje iskustvo na stand-up sceni skupio zabavljajući publiku u svim najvažnijim londonskim, britanskim i europskim klubovima svoje šale prosipajući jednakim entuzijazmom bez obzira je li u publici bilo 12 ili više od tisuću ljudi. Njegov vrlo raznoliki i iznimno zabavan program otvorio mu je vrata ne samo klubova i kazališta već i televizijskih i radio programa, uključujući I redovne nastupe na BBC-u.

Geoff je jedan od svega nekoliko svjetskih komičara koji su svoj program imali prilike izvesti u jednoj od kupola London Eyea, za BBC-jev program The One Show. Tijekom godina, Geoff je radio rame uz rame s nekim od najpoznatijih britanskih imena, kao sto su Michael McIntyre, Harry Hill, Dara O’Brian, Omid Djalili, Lee Mack i Lee Hurst.

Osim toga, Geoff ima posebno mjesto u srcu London Calling Comedy Cluba. Upravo je on čovjek koji nam pomaže odabrati imena koja vas zabavljaju na našim hrvatskim turnejama iz bogatog portfolija agencije Mirth Control koju je osnovao prije 10-ak godina. Svi komičari koji u Hrvatskoj nastupaju bookirani su upravo preko Mirth Controla.

Paddy Lennox – Irska: HEADLINER
"čisti urlik smijeha" – The Telegraph
Paddy je trebao samo jedan nastup tijekom jesenske turneje da postane instant-hitom u Hrvatskoj! Upravo zato smo ga pozvali da se u Lijepu Našu vrati i u travnju.

Paddy je komičar koji lako gradi odličan odnos s publikom. Gledatelje šarmira svojim toplim i opuštenim nastupom. Različite teme iz svakodnevnog života, oko za detalje i impresivni talent za improvizaciju – nasmijat će vas do suza. Taj zabavni Irac redovno radi za BBC, ITV i različite radio programe i do sada je izgradio impresivnu listu kazališnih, filmskih i televizijskih nastupa. Pored svega, Paddy – u pokušaju opuštanja – svira i klavir.

Jeff Leach – Velika Britanija: MID ACT
"omiljeni festivalski komičar ovog ljeta!" – Esquire Magazine
Jeff je jednostavno urnebesno smiješan, zabavan i vrlo popularan među djevojkama. Svoj put započeo je kao DJ i ubrzo je pronašao put do uloge televizijskog voditelja. 2009. vodio je britanski Big Brother, kao i neke druge emisije na BBC-u, ITV-u te Channel 4. Stand-up komedijom počeo se baviti u veljači 2010. godine i od tada je postao poznatim imenom. Njegova popularnost raste iz dana u dan.

U posljednjih godinu dana sa svojim skečevima uspio je postati finalist natjecanja za najboljeg novog londonskog komičara (London New Comedian Award) te polufinalist prestižne nagrade Leicester Square New Comedian. Na edinburškom festival imao je rasprodani show. Pred Jeffom je sjajna budućnost u komediji i ponosni smo sto smo ga uspjeli dovesti u Hrvatsku.

Alfie Brown – Velika Britanija: OPENING ACT
"dečko s kojim se svi hoće igrati... taj je dečko smješan i vrlo inteligentan." – Hairline Reviews
Alfie je londonski komičar, opsjednut idejom ljubavi i morala, koji tijekom svog nastupa verbalnim bravurama na vrlo zabavan način osuđuje propast kulture i civiliziranog ponašanja. Pri tome će vam otkriti što misli o instituciji zaruka, ljubavi te potrebi imanja vlastitog stava.

Alfie je publiku počeo zabavljati u nježnoj dobi od 17 godina i od tada mu popularnost na komičarskoj sceni nezaustavljivo raste. Za svoj nastup na edinburškom festivalu dobio je četiri fenomenalne i jednu vrlo dobru kritiku. Za sebe kaže da mrzi bicikliste i Damiena Hirsta a voli svoju djevojku, Beatlese i nogometni klub Liverpool...

Više o svemu možete saznati na www.londoncallingclub.com.

Za nastup London Callinga u Zagrebu podijelili smo 3x2 upada.

Dobitnici:
Ines Bučević
Ivana Šarić
Braco Bonić-BabićZa nastup u Rijeci podijelili smo 3x2 upada.

Dobitnici:
Hana Nusbaum
Danijela Frlan
Ivan Kovačić

Net.hr
03.04.2012. besplatno 
Zagreb 
12°C / 19°C
Osijek 
12°C / 19°C
Gospić 
10°C / 16°C
Pula 
15°C / 23°C
Rijeka 
15°C / 22°C
Zadar 
14°C / 22°C
Split 
15°C / 23°C
Dubrovnik 
15°C / 25°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.