Kino Europa - filmovi, Pub kviz i tulumi za vikend

Promo

Bogat filmski program, otkačeno druženje i provjera znanja na Pub kvizu s gradskim sveznalicama u gornjem predvorju kina od 20 sati, te vikend uz plesne programe Metak u petak i Plesnjak čeka vas u kinu Europa.


Zima nas je stisla, ali to nije razlog da večeri provodimo ispred monitora ili televizije. Bogat filmski program, u narednim tjednima donosi posljednji film Bele Tarra Torinski konj, izvrstan dokumentarac Michaela Glawoggera Slava kurvi, impresivan redateljski prvijenac britanskog glumca Paddyja Considinea Tiranosaur te uskoro i najnoviji film makedonskog miljenika Milča Mančevskog Majke.

Petkom s prijateljima obavezno svratite na otkačeno druženje i provjeru znanja na Pub kviz s gradskim sveznalicama u gornjem predvorju kina Europa već od 20:00h! A potom, vikend proslavite uz plesne programe Metak u petak i Plesnjak!

Od ovog tjedna, Metak u petak i Plesnjak produžili su radno vrijeme i traju sve do 4 sata ujutro i ulaz je naravno besplatan!

Ukoliko tijekom tjedna pogledate i neki od filmova s repertoara, sačuvajte ulaznicu jer s njom dobivate piće dobrodošlice.

Svakog vikenda uz glazbene ringišpile naših stalnih DJ-a Marija Kovača (MUP) i Davora Frajmana (Plesnjak) pripremamo vam posebna iznenađenja i odvodimo vas u razne plesne smjerove, uz nezaobilazne hitove svih generacija.

Filmski program i raspored projekcija, plesne i glazbene programe kao i posebne ponude pića, pratite na našoj internet stranici www.kinoeuropa.hr i Facebook stranici kina!
Net.hr
26.01.2012. besplatno 
Zagreb 
11°C / 13°C
Osijek 
13°C / 21°C
Gospić 
9°C / 13°C
Pula 
14°C / 23°C
Rijeka 
14°C / 18°C
Zadar 
14°C / 18°C
Split 
17°C / 24°C
Dubrovnik 
18°C / 23°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.