EUR 7.607715
USD 5.642868
GBP 9.633677
CHF 6.262009
opširnije
Zagreb 
Rijeka 
Split 
Osijek 
Dubrovnik 
 
promo
Besplatan javni prijevoz svim posjetiteljima INmusic festivala
Generalni pokrovitelj INmusic festivala Ožujsko pivo u partnerstvu sa ZET-om i ove je godine organizirao besplatan javni prijevoz za posjetitelje INmusic festivala u sklopu kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“. Svim posjetiteljima osiguran je besplatan javni prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima tijekom festivala koji se održava od 23. do 25. lipnja na zagrebačkom Jarunu.
promo
FOTO: Čudesan svijet zmija
Više od 100 zmija, među kojima su zloglasna Crna mamba, zmija s najbržim ugrizom na svijetu, mrežasti piton iz Jugoistočne Azije - najdulja zmija na svijetu..., moći će se vidjeti u sklopu najveće internacionalne izložbe zmija.
Promo
Ljubitelji zborskog pjevanja stižu u Lisinski
Mala dvorana Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog 23. i 24. svibnja ugostiti će ljubitelje zborskog pjevanja i to na manifestaciji 12. natjecanje pjevačkih zborova – Zagreb 2014. Ulaz na sve koncerte je besplatan.
Promo
Rambo Amadeus na INmusic festivalu!
Na deveti INmusic festival dolazi Rambo Amadeus i to u pratnji dvojice Winettua.
Promo
Poznati komičar Reginald D. Hunter dolazi u Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i program London Calling Comedy u suradnji s Mick Perrin Worldwide i Mandy Ward Artist Management odlučili su jesen u Lisinskom započeti s novom dozom vrhunskog humora na engleskom jeziku.
Davor Rostuhar
FOTO: Hrvatska kakvu dosad još nikad niste vidjeli!
''National Geographic - Hrvatska iz zraka'', nova je fotomonografija i izložba koja Hrvatsku, njene prirodne ljepote, ljude i običaje prikazuje iz dosad neviđene perspektive.
Promo
Objavljeni novi izvođači Moondance festivala u Trogiru
Moondance festival koji će u kolovozu održati svoje dvodnevno izdanje dobio je 3 nova headlinera te još novih izvođača koji će zagrijati publiku na trogirskom stadionu Batarija, Kulama Kamerlengo i Sv. Marko, gdje će nastupiti 30-ak stranih i domaćih DJ-a.
Promo/Your Gay Thoughts
Na INmusic festival dolaze Your Gay Thoughts i The Canyon Observer
U sklopu slovenskog natječaja INmusicMENT u sinoćnjem su finalu u legendarnom Kinu Šiška svoj nastup na INmusic festivalu izborila dva benda. Žiri je odabrao Your Gay Thoughts, a publika je kartu za Zagreb omogućila bendu The Canyon Observer.
 besplatno 
Zagreb 
17°C / 26°C
Osijek 
18°C / 27°C
Gospić 
14°C / 22°C
Pula 
21°C / 25°C
Rijeka 
20°C / 28°C
Zadar 
21°C / 26°C
Split 
21°C / 27°C
Dubrovnik 
22°C / 26°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.