Zagreb 
Rijeka 
Split 
Osijek 
Dubrovnik 
 
Press
Veliki predbožićni koncert Lačnog Franza u Tvornici
Lačni Franz je ponovo mlad. U svim značenjima. Zagreb će se u njihovu energiju imati priliku uvjeriti 20.12. (subota) na predbožićnom koncertu u Tvornici kulture.
london calling
Još jedan fenomenalni komičar u Zagrebu
Nakon odličnog nastupa komičara Reginalda D. Huntera u rasprodanoj maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, program London Calling Comedy u suradnji sa Mick Perrin Worldwide i MZA u Zagreb dovodi još jednog intrigantnog komičara. On je mlad, zgodan, šarmantan i pomalo atipičan, a zove se Daniel Sloss i nastupit će u maloj dvorani Lisinskog u subotu 15.11. s početkom u 20 sati. To je jedan je od ukupno 17 nastupa u sklopu europske turneje koja novi naziv "Daniel Sloss - LIVE"!
Promo
Ledena čarolija uz omiljene Disney likove
Bajkovita zabava ispričana na novi način uz duhovite dijelove predstave i omiljene Disney likove, vodi vas do iznenadnih i neočekivanih obrata uz princezu Ariel, Zlatokosu i Belle.
Ranko Suvar / CROPIX
S.A.R.S. će u Domu sportova održati najveći koncert u svojoj karijeri
Koncert S.A.R.S.-a u Velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu 25. listopada najveći je i najvažniji u njihovoj karijeri stoga će bend za taj susret s fanovima pripremiti poseban, dosad neizvođen program.
Aquarius Records
'A što ak' ja...' u Tvornici
U drugoj polovici listopada grupa Detour objavljuje svoj novi studijski album "A što ak' ja...", a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija koja se održava u petak 7. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture.
Promo
Više od stotinu filmova spremno je za 12. Zagreb Film Festival
Više od stotinu filmova sa svih strana svijeta spremno je za 12. izdanje Zagreb Film Festivala koje se održava od 19. do 26. listopada u kinima Europa, Tuškanac i MSU, te u Zagrebačkom plesnom centru i Zagrebačkom kazalištu lutaka.
 besplatno 
Zagreb 
4°C / 12°C
Osijek 
5°C / 12°C
Gospić 
3°C / 10°C
Pula 
12°C / 17°C
Rijeka 
10°C / 17°C
Zadar 
11°C / 18°C
Split 
12°C / 19°C
Dubrovnik 
13°C / 19°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.