Zagreb 
Rijeka 
Split 
Osijek 
Dubrovnik 
 
Thinkstock
Proslavite kinesku Novu godinu uz vrhunske umjetnike i osjetite djelić tradicionalne kineske kulture
Kineska Nova godina ili Blagdan proljeća, najvažniji je i najsvečaniji blagdan u Kini, a simbolizira početak Nove godine po kineskom lunarnom kalendaru i dolazak proljeća. Počinje 18. veljače, a u Zagrebu, Rijeci i Poreču građani imaju priliku upoznati se s barem djelom kineske tradicionalne kulture uz vrhunske umjetnike.
Foto: Nemanja Đorđević
VIDEO: Patribrejkers u Vintage Industrial baru za samo odabranu ekipu
Partibrejkers, rock ‘n’ roll stroj pokrenut u kasno ljeto 1982., održat će u četvrtak 5. veljače svoj prvi koncert u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.
Srđan Doroški
Svjetski priznata umjetnica Amira Medunjanin u Lisinskom
Svjetski priznata umjetnica Amira Medunjanin 16. ožujka vraća se u Zagreb, ovaj put u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, što će biti njezin prvi samostalni nastup u toj dvorani i ujedno dosad najveći koncert u Hrvatskoj.
Press
Frank Turner još je jedno potvrđeno ime desetog INmusic festivala
Nakon headlinera Placeba te Black Rebel Motorclycle Club, Eagles of Death Metal i We Are Shining, sljedeći izvođač koji je najavljen za veliki jubilarni INmusic festival je folk/punk majstor iz Engleske, Frank Turner!
Nebojša Babić
Čolina eksplozija 'Vatre i baruta' u zagrebačkoj Areni
Karizmatični, a samozatajni hedonist, Zdravko Čolić prije svega je profesionalac. Svojom je karizmom razmazio publiku, a kroz samozatajnost dokazuje kako je moguće u isto vrijeme biti velik i biti čovjek što uistinu uspijeva samo najvećima. U Arenu Zagreb dolazi 7. ožujka i sprema pravi spektakl.
Press
U svibnju se smijemo Jimmyju Carru!
Jedna od apsolutnih zvijezda britanske komičarske scene i najprisutnijih stand-upera na televiziji i radiju, čovjek koji definitivno nema dlake na jeziku i redovno zgražava tradicionaliste i šokira liberale - Jimmy Carr - uskoro dolazi u Zagreb!
 besplatno 
Zagreb 
-2°C / 6°C
Osijek 
-1°C / 8°C
Gospić 
-5°C / 7°C
Pula 
9°C / 12°C
Rijeka 
4°C / 10°C
Zadar 
6°C / 11°C
Split 
8°C / 12°C
Dubrovnik 
8°C / 11°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.