Zagreb 
Rijeka 
Split 
Osijek 
Dubrovnik 
 
Promo
Jubilarni INmusic prvi puta na tri jarunska otoka
Deseto jubilarno izdanje INmusic festivala u 2015. će se prvi put održati na tri jarunska otoka; Otoku mladosti na kojem se održava glavni festivalski program, te na otocima Univerzijada i Trešnjevka, na kojima će biti smješten festivalski kamp. INmusic će se održati od 22. do 24. lipnja 2015. godine.
Promo
Tomislav Bralić i klapa Intrade spremaju dva dana spektakla u Lisinskom
Tomislav Bralić i klapa Intrade su se vratili sa uspješne turneje po Americi i Kanadi i vrijedno u studiju završavaju novi album 'Cviće' koji bi trebao izaći ovog prosinca, a najavljuje ga novi singl 'Ti si ka pisma'!
Press
Eksperimentalni ansambl Muzičkog salona uskoro u &TD-u!
I ove godine nastavlja se rezidencijalni projekt nazvan Eksperimentalni ansambl, kao svojevrsni nastavak na prošlogodišnji kojega je umjetnički vodio skladatelj i saksofonist Gordan Tudor.

promo
Ne propustite zadnji koncert Stampeda u Zagrebu ove godine
Grupa Stampedo se nakon godinu dana vraća Vintage Industrial Baru, gdje će nastupiti 27. studenog. Na istoj pozornici zasvirat će i njihovi gosti, grupa Simbioza, a Ivanka će s Mrletom izvesti pjesmu iz soundtracka filma Kauboji.
The Bambi Molesters pripremaju slavljenički festival
The Bambi Molesters pripremaju slavljenički festival
Pred sam kraj 2014. godine The Bambi Molesters će velikim koncertom pretvorenim u mini-festival naslovljen SONIC BULLETS FESTIVAL proslaviti svojih prvih 20 godina impresivne glazbene karijere.
Press
Veliki predbožićni koncert Lačnog Franza u Tvornici
Lačni Franz je ponovo mlad. U svim značenjima. Zagreb će se u njihovu energiju imati priliku uvjeriti 20.12. (subota) na predbožićnom koncertu u Tvornici kulture.
 besplatno 
Zagreb 
1°C / 6°C
Osijek 
0°C / 8°C
Gospić 
0°C / 6°C
Pula 
9°C / 16°C
Rijeka 
8°C / 16°C
Zadar 
10°C / 16°C
Split 
9°C / 17°C
Dubrovnik 
10°C / 16°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.