Zagreb 
Rijeka 
Split 
Osijek 
Dubrovnik 
 
london calling
Još jedan fenomenalni komičar u Zagrebu
Nakon odličnog nastupa komičara Reginalda D. Huntera u rasprodanoj maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, program London Calling Comedy u suradnji sa Mick Perrin Worldwide i MZA u Zagreb dovodi još jednog intrigantnog komičara. On je mlad, zgodan, šarmantan i pomalo atipičan, a zove se Daniel Sloss i nastupit će u maloj dvorani Lisinskog u subotu 15.11. s početkom u 20 sati. To je jedan je od ukupno 17 nastupa u sklopu europske turneje koja novi naziv "Daniel Sloss - LIVE"!
Aquarius Records
'A što ak' ja...' u Tvornici
U drugoj polovici listopada grupa Detour objavljuje svoj novi studijski album "A što ak' ja...", a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija koja se održava u petak 7. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture.
Promo
Ledena čarolija uz omiljene Disney likove
Bajkovita zabava ispričana na novi način uz duhovite dijelove predstave i omiljene Disney likove, vodi vas do iznenadnih i neočekivanih obrata uz princezu Ariel, Zlatokosu i Belle.
Ranko Suvar / CROPIX
S.A.R.S. će u Domu sportova održati najveći koncert u svojoj karijeri
Koncert S.A.R.S.-a u Velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu 25. listopada najveći je i najvažniji u njihovoj karijeri stoga će bend za taj susret s fanovima pripremiti poseban, dosad neizvođen program.
Foto: Promo
U kina stiže film u kojem Lambaša progovara o vlastitim strahovima
U subotu, 11. listopada dokumentarni film Naslovnica Silvane Menđušić kreće u redovnu distribuciju u zagrebačkim kinima. Film će od 11. listopada igrati u Dokukinu (KIC), a bit će prikazan i 12. listopada u kinu Metropolis (MSU) te 13. listopada u Art kinu Grič. Nakon Zagreba, film će krajem listopada zaigrati u nezavisnim kinima u nekoliko ostalih hrvatskih gradova.
Promo
Više od stotinu filmova spremno je za 12. Zagreb Film Festival
Više od stotinu filmova sa svih strana svijeta spremno je za 12. izdanje Zagreb Film Festivala koje se održava od 19. do 26. listopada u kinima Europa, Tuškanac i MSU, te u Zagrebačkom plesnom centru i Zagrebačkom kazalištu lutaka.
 besplatno 
Zagreb 
4°C / 13°C
Osijek 
5°C / 10°C
Gospić 
1°C / 8°C
Pula 
10°C / 16°C
Rijeka 
11°C / 16°C
Zadar 
8°C / 14°C
Split 
8°C / 14°C
Dubrovnik 
9°C / 16°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.