Zagreb 
Rijeka 
Split 
Osijek 
Dubrovnik 
 
Foto: Promo
Objavljena prva imena INmusic festivala 2015
Došlo je vrijeme za prve najave desetog jubilarnog izdanja INmusic festivala. Svi oni koji već imaju svoj blagdanski paketić pod borom ili ulaznicu za ranoranioce u džepu mogu se veseliti prvim najavama.
Srecko Niketic / CROPIX
Dočekajte Dan žena uz Zdravka Čolića
Najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić ususret Danu žena održat će veliki koncert u Areni Zagreb. Nakon dvije rasprodane beogradske Arene u kojima je pjevao pred više od 40 tisuća ljudi, Čolić će u Zagrebu nastupiti u subotu, 7. ožujka 2015.
Promo
Glazba stanuje u Lisinskom: Španjolska večer obilježit će Dan Dvorane
Središnja svečanost održat će se 29. prosinca, na koncertu s kojim Lisinski slavi otvorenje, od 1973. istinske riznice sveukupnih hrvatskih kulturnih vrijednosti koje sustavno promiče i otvara za susrete s ostalim kulturama svijeta.
Veliki koncert Marka Tolje, sestra Husar
Veliki koncert Marka Tolje, sestra Husar
Simfonijski puhački orkestar Oružanih snaga RH održat će 18. prosinca u 20 h u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu koncert za djecu s oštećenjem sluha i drugim komunikacijskim teškoćama.
Foto: Promo
Doček Nove u Zagrebu uz Psihomodo Pop? Zašto da ne!
Psihomodo pop, najmladenačkija rock gospoda, zaokružit će novogodišnjim koncertnim tulumom svoju slavljeničku godinu u Vintage Industrial Baru.
Promo
Koncert Magnum Mysterium - Komornog zbora 'Ivan Filipović'
Komorni zbor "Ivan Filipović" poziva sve ljubitelje zborskog pjevanja na svečani božićni koncert Magnum Mysterium, koji će se održati u petak 19. prosinca, s početkom u 20 sati, u palači Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.
Press
U svibnju se smijemo Jimmyju Carru!
Jedna od apsolutnih zvijezda britanske komičarske scene i najprisutnijih stand-upera na televiziji i radiju, čovjek koji definitivno nema dlake na jeziku i redovno zgražava tradicionaliste i šokira liberale - Jimmy Carr - uskoro dolazi u Zagreb!
Foto: Promo
Za doček Nove na riječkom Korzu 'oživjet' će Beatlesi
Jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova, riječki The Beatles Revival Band, ove godine obilježava 20 godina rada serijom posebnih koncerata.
 besplatno 
Zagreb 
4°C / 13°C
Osijek 
2°C / 13°C
Gospić 
0°C / 9°C
Pula 
7°C / 14°C
Rijeka 
9°C / 13°C
Zadar 
9°C / 14°C
Split 
8°C / 14°C
Dubrovnik 
8°C / 13°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.