Zagreb 
Rijeka 
Split 
Osijek 
Dubrovnik 
 
Promo
VIDEO: Što vas čeka 2. listopada u Lisinskom u Zagrebu
U zagrebačkom Lisinskom u četvrtak 2. listopada će nastupiti izvrsni stand up komičar Reginald D. Hunter. Zagrebom će "protrčati" u sklopu turneje "Reginald D. Hunter in Europe: A Nigga Runs Through It" i pokazati vještinu nasmijavanja publike. Reginald je američki komičar s britanskom adresom i stažem dužim od 15 godina. Redovan je gost britanske televizije i tamošnjih najpoznatijih komičarskih programa – Have I Got News For You (BBC), Live at the Apollo (BBC 1), It’s Only A Theory (BBC 4), 8 Out of 10 Cats (Channel 4)…
Promo
Ne propustite: 10 dana dobrih emocija u Varaždinu!
Ovogodišnji Špancirfest počinje u petak 22., a završava u nedjelju 31. kolovoza. Kao i svake godine, ulice i trgovi povijesne jezgre Varaždina će se pretvoriti u pozornice raznolikog i bogatog programa namijenjenog svim ukusima i uzrastima.
Davor Rostuhar
FOTO: Hrvatska kakvu dosad još nikad niste vidjeli!
''National Geographic - Hrvatska iz zraka'', nova je fotomonografija i izložba koja Hrvatsku, njene prirodne ljepote, ljude i običaje prikazuje iz dosad neviđene perspektive.
Četrnaesta cirkuska srijeda u četiri grada s četiri filma
Četrnaesta cirkuska srijeda u četiri grada s četiri filma
Nakon kolovoške pauze četrnaesta Cirkuska srijeda dolazi u najvećem obujmu ikad istovremenom projekcijom četiri igrana filma u četiri grada – Splitu, Zagrebu, Zadru i Puli!
Promo
Poznati komičar Reginald D. Hunter dolazi u Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i program London Calling Comedy u suradnji s Mick Perrin Worldwide i Mandy Ward Artist Management odlučili su jesen u Lisinskom započeti s novom dozom vrhunskog humora na engleskom jeziku.
Egzotične životinje u šoping centru
Uz prošlogodišnje favorite Argentinskoga tegua i Jemenskog kameleona, u Zadru ćete moći pogledati i krokodile, te kornjače i žabe, uz nove i stare vrste guštera, zmija, škorpiona, pauka i insekata.
 besplatno 
Zagreb 
13°C / 21°C
Osijek 
13°C / 23°C
Gospić 
9°C / 18°C
Pula 
18°C / 24°C
Rijeka 
16°C / 25°C
Zadar 
18°C / 27°C
Split 
18°C / 24°C
Dubrovnik 
19°C / 26°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.