Zagreb 
Rijeka 
Split 
Osijek 
Dubrovnik 
 
Press
Veliki predbožićni koncert Lačnog Franza u Tvornici
Lačni Franz je ponovo mlad. U svim značenjima. Zagreb će se u njihovu energiju imati priliku uvjeriti 20.12. (subota) na predbožićnom koncertu u Tvornici kulture.
london calling
Još jedan fenomenalni komičar u Zagrebu
Nakon odličnog nastupa komičara Reginalda D. Huntera u rasprodanoj maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, program London Calling Comedy u suradnji sa Mick Perrin Worldwide i MZA u Zagreb dovodi još jednog intrigantnog komičara. On je mlad, zgodan, šarmantan i pomalo atipičan, a zove se Daniel Sloss i nastupit će u maloj dvorani Lisinskog u subotu 15.11. s početkom u 20 sati. To je jedan je od ukupno 17 nastupa u sklopu europske turneje koja novi naziv "Daniel Sloss - LIVE"!
Promo
Ledena čarolija uz omiljene Disney likove
Bajkovita zabava ispričana na novi način uz duhovite dijelove predstave i omiljene Disney likove, vodi vas do iznenadnih i neočekivanih obrata uz princezu Ariel, Zlatokosu i Belle.
Press
Eksperimentalni ansambl Muzičkog salona uskoro u &TD-u!
I ove godine nastavlja se rezidencijalni projekt nazvan Eksperimentalni ansambl, kao svojevrsni nastavak na prošlogodišnji kojega je umjetnički vodio skladatelj i saksofonist Gordan Tudor.

Ranko Suvar / CROPIX
S.A.R.S. će u Domu sportova održati najveći koncert u svojoj karijeri
Koncert S.A.R.S.-a u Velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu 25. listopada najveći je i najvažniji u njihovoj karijeri stoga će bend za taj susret s fanovima pripremiti poseban, dosad neizvođen program.
Aquarius Records
'A što ak' ja...' u Tvornici
U drugoj polovici listopada grupa Detour objavljuje svoj novi studijski album "A što ak' ja...", a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija koja se održava u petak 7. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture.
 besplatno 
Zagreb 
4°C / 12°C
Osijek 
1°C / 12°C
Gospić 
2°C / 11°C
Pula 
10°C / 18°C
Rijeka 
9°C / 17°C
Zadar 
10°C / 19°C
Split 
12°C / 21°C
Dubrovnik 
13°C / 21°C
opširnije
(c) 2000-2010 adriaticmedia Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja. Marketing. Impresum.