SAMO RIJEČI HVALE / Što treperi misle o Aleksandri Prijović i njenih 5 Arena? 'Može tko god reći što hoće, ali...'

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Goran Horvatinec/RTL

A što misle koji bi glazbenici mogli napuniti barem jednu, eventualno dvije Arene u Zagrebu. 'Mi bismo mogli (30zona), ali i Drito Scena bi mogla napuniti, Grše, Vojko, KUKU$. Može i Mišo Kovač, Zdravko Čolić, Thompson, Severina, Miroslav Škoro, Jelena Rozga, Vesna Pisarović', smatraju Shin i Galaš iz 30zona

21.10.2023.
8:51
Emica Elvedji/PIXSELL/Goran Horvatinec/RTL
VOYO logo

Da je Aleksandra Prijović rasprodala četiri zagrebačke Arene, a peta je na putu - više nije novost. Ona je apsolutna rekorderka po broju nastupa u Areni Zagreb.

Već su mnogi davali svoje mišljenje o njoj i rasprodanim Arenama, od samih glazbenika, sportaša, glumaca, ali mi smo iskoristili priliku i upitali trepere iz Kozari Boka. Riječ je o Shinu i Galašu, trap dvojcu pod nazivom 30zona koji je gostovao u našem serijalu 'Laganih 15'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto baš njih? Zato što u Hrvatskoj mnogi i dalje ne znaju što je trap i čude se kada su upravo njihove pjesme, uz cajke, na vrhu playlista, YouTubea, Billboarda, a djeca, mladi, no i neki stariji ipak su čuli za njih. Zanimalo nas je što kažu o svojoj "konkurenciji".

Image
LAGANIH 15 /

Preko trnja do zvijezda? Ovo je priča o 'braći' koja su od Kozari Boka dogurala do 'Južnog vetra'

Image
LAGANIH 15 /

Preko trnja do zvijezda? Ovo je priča o 'braći' koja su od Kozari Boka dogurala do 'Južnog vetra'

Oni, iako naizgled "tvrdi" traperi, i sami priznaju da vole poslušati i narodnjake i cajke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može tko god reći što hoće, ali svi ih slušaju. Ne puštam ih sad cijeli dan, ali odeš na neku svadbu i puštaju se veselice. Ima i lijepih cajki", rekao nam je Galaš.

Na koncert spomenute pjevačice neće ići, iako su ih djevojke nagovarale, ali:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo mi pjesme, ali da mi ju sad pokažeš ne bih znao tko je, ali svaka joj čast", poručuje Galaš.

"Mislim da je tu dosta bilo i marketinški, ali respekt za Aleksandru Prijović. Njene pjesme čuješ i na radiju, no žene ih puno više znaju", kaže Shin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimalo nas je stoga i što misle koji bi glazbenici mogli napuniti barem jednu, eventualno dvije Arene u Zagrebu.

"Mi bismo mogli (30zona), ali i Drito Scena bi mogla napuniti, Grše, Vojko, KUKU$. Može i Mišo Kovač, Zdravko Čolić, Thompson, Severina, Miroslav Škoro, Jelena Rozga, Vesna Pisarović", smatraju dečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Shin i Galaš iz 30zona u 'Laganih 15' otkrili s kim bi od pjevačica iz regije snimili pjesmu pa najavili koncert u Tvornici

HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo