od 10 sati / Poduzetnici prosvjeduju u Zagrebu: 'Dosta nam je izgovora i lažnih obećanja! Voda je došla do grla'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Svatko tko želi moći će stati pred mikrofon i reći svoju poruku

3.2.2021.
8:42
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Udruga Glas poduzetnika danas organizira veliku akciju na Trgu bana Josipa Jelačića u 10 sati. Riječ će prepustiti, kako najavljuju, poduzetnicima, obrtnicima, samozaposlenima, zaposlenicima i građanima, kako bi se njihov glas čuo.

"Vlada Republike Hrvatske i Nacionalni stožer civilne zaštite već su ih nebrojeno mnogo puta izigrali i ostavili na cjedilu. Sada je vrijeme da građani kažu što misle o lošem i nekompetentnom vođenju krize te da poruče da je dosta!", navode u UGP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Formirat će se jedan red s propisanim razmakom između ljudi te će jedna po jedna osoba moći reći svoju poruku. Također, svi oni koji žele sudjelovati u akciji moraju nositi masku i poštovati propisanu distancu, napominju u UGP-u. 

"Kao što smo već istaknuli, brinemo se za zdravlje svih naših sugrađana i poštujemo odluke Vlade Republike Hrvatske, čak i kad one diskriminiraju mnoštvo poduzetnika te njihovih zaposlenika. Međutim, voda je svima došla do grla i poduzetnici trebaju da im Vlada RH vrati jedan mali dio od milijardi koje su kroz godine uplatili u hrvatski proračun. Dosta nam je izgovora i lažnih obećanja. Tražimo hitne i adekvatne ekonomske mjere koje će osigurati spas gospodarstva", poručuju iz Glasa poduzetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stream akcije će biti objavljen na Facebook stranici: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo