SLIKA DANA / Lakše je traktorom! Muškarac na neobičan način požurio u shopping prije nego se trgovina zatvori

Image
Foto: RTL/Čitatelji Danas.hr

Ako i vi želite, šaljite nam svoj sadržaj na WhatsApp broj 091 3000 666 ili mail adresu danas@rtl.hr. One najbolje i ekskluzivne koje nisu nigdje objavljene, a emitiramo ih u RTL Danasu bit će i nagrađene od 50 do 150 eura

13.8.2023.
23:11
RTL/Čitatelji Danas.hr
VOYO logo

Kao što smo najavili, vaše priče su nam uvijek važne. Stoga nam od sada svoje priče, fotografije i videa možete slati na WhatsApp broj 091 3000 666 ili mail adresu danas@rtl.hr i postajete dio našeg tima!

Tako su nam danas stigle "slike dana" naših čitatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitateljica Melani Vidošić poslala nam je fotografiju prigodnu ovom produženom vikendu i novom Zakonu kojim trgovine rade samo 16 nedjelja u godini, a na blagdane i praznike su zatvorene.

Image
Foto: Čitateljica Danas.hr
Image
Foto: Čitateljica Danas.hr

Tako je netko uspješno obavio svoj shopping na vrijeme, a zatim kolica za trgovinu prikliještio za traktor i odvezao se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šoping obavljen, nadamo se da je sve uspješno ispostavljeno", poručila je.

Čitatelj Željko Šljivić poslao nam je pernatu životinju koja je odlučila otići na krov. Zaključujemo da se radi o guski koja je odlučila predahnuti i malo odmoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Čitatelj Danas.hr
Image
Foto: Čitatelj Danas.hr

Ako i vi želite, šaljite nam svoj sadržaj na WhatsApp broj 091 3000 666 ili mail adresu danas@rtl.hr. One najbolje i ekskluzivne koje nisu nigdje objavljene, a emitiramo ih u RTL Danasu bit će i nagrađene od 50 do 150 eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Tvoj glas! Tvoja priča! Tvoj news portal!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo