Danas svatko digne nogu i piša po Liniću

7.3.2010.
11:52
VOYO logo

"Ja se 20 godina borim u Rijeci protiv pretvorbe i otimačine, a neki Oliver Grbić, Dado Milinović i špijunčina Karamarko podmeću mi da sam lopov", riječi su to kojima je SDP-ov zastupnik u Saboru i bivši riječki gradonačelnik Slavko Linić na Radiju 101 prokomentirao istragu protiv Vojka Obersnela.

"Osobno znam da je u kabinetu premijerke bio dogovor da se podmetne SDP-ovu gradonačelniku, a to se radi preko Karamarka. Slavko Linić mirno spava i hoda po ulici", kazao je Linić koji se u radio emisiji najviše obrušio na ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojasnio je kako je SDP Karamarka podržao jer je vjerovao da će pokazati svoje kvalitete. No danas je on, rekao je Linić, "eksponent HDZ-ove politike koji se bori protiv SDP-a".

"Kad svatko sebi dozvoli da digne nogu i popiša Slavka Linića, što će građani misliti", zapitao se Linić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je rekao da se, dok je bio potpredsjednik Vlade, s Oliverom Grbićem često družio i razgovarao. No optužio ga je i da je kukavica jer je podigao kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela, a ne protiv njega osobno, prenosi Jutarnji.

Prethodni članci:

arti-201003060051006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201003020786006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo