DUDU ZABIO U BEOGRADU / Pet putnika u osminu finale Lige prvaka

Image

Kolo prije kraja razigravanja po skupinama poznato pet putnika u osminu finale Lige prvaka. Bayernu, Chelseaju i Realu pridružili su se Milan i Marseille.

23.11.2010.
21:54
VOYO logo

Nogometaši Marseillea i Milana plasirali su se u osminu finala Lige prvaka nakon večerašnjih utakmica 5. kola, te se tako pridružili Bayern Münchenu, Chelseaju i Real Madridu.

U skupini E Roma je napravila veliki preokret kod kuće protiv Bayerna pretvorivši vodstvo Bavaraca od 2:0 u pobjedu od 3:2. U igri je ovoj skupini i Basel koji je na svom stadionu slavio protiv Cluja. Odgovor o drugom putniku u osminu finala dat će utakmice zadnjeg kola u kojem se sastaju bayern - Basel, te Cluj - Roma, koja ima i tri boda više od Švicaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini F Marseille je prošao dalje pobjedom nad izravnim konkurentom Spartakom u Moskvi od 3:0, dok je Chelsea dostigao vodstvo Žiline i nakraju slavio na Stamford Bridgeu s 2:1.

Milan je prošao dalje zahvaljujući pobjedi kod Auxerrea od 2:0, dok je Real i u pričuvnom sastavu "pregazio" u Amsterdamu Ajac s čak 4:0 uz dva zgoditka Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najneizvjesnije je u skupini H gdje dalje mogu proći i Arsenal, Šahtar i Braga. Šahtar je slavio u Beogradu kod Partizana s 3:0, uz pogodak našeg Eduarda i asistenciju Darija Srne, ali im to nije bilo dovoljno za prolaz jer je Braga pobijedila Arsenal s 2:0. Dvoboj Šahtara i Brage u Donjecku u zadnjem kolu bit će odlučujući, s obzirom da Arsenal na Emiratesu dočekuje slabašni Partizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo