Veliko pojacanje: Osvajac Stanley kupa stigao u Medvescak

Nakon nekoliko starih igraca koji su odlucili i dalje ostati u Medvescaku, u Brlog stize prvo novo ime – Andrew Hutchinson.

2.5.2014.
10:24
VOYO logo

Nakon nekoliko starih igraca koji su odlucili i dalje ostati u Medvescaku, u Brlog stize prvo novo ime – Andrew Hutchinson. Amerikanac, cije je ime ugravirano na pehar Stanley kupa, pojacat ce obranu Medvjeda.

''Sretan sam sto smo uspjeli dogovoriti uvjete s Andrewom Hutchinsonom. On je vrlo kvalitetan branic koji bi nasoj momcadi trebao donijeti stabilnost i iskustvo. Igrao je u KHL-u i prosle sezone je bio na meti KHL klubova. Vjerujem da je uspjeh koji smo ostvarili protekle sezone i to sto je cuo dobre stvari o nasoj momcadi, klubu i Zagrebu olaksalo njegovu odluku da nam se pridruzi za iducu sezonu. Hutchinson je jedan od top cetiri branica i vjerujem kako ce napraviti vidljivu razliku u nasoj igri'', rekao je sportski direktor Medvescaka Aaron Fox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrew Hutchinson (34) u dugogodisnjoj karijeri odigrao je 140 NHL i 479 AHL utakmica. U dresu Caroline je osvojio je Stanley kup, a nosio je i dres Pittsburgha, Dallasa, Tampe i Nashvillea. Posljednje tri sezone igrao je u Europi. Dve godine u KHL-u za Barys iz Astane, dok je lani nosio dres svicarskog Zuga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo