ČERVAROV KLJUČNI ČOVJEK OTKRIO MOŽE LI HRVATSKA DO NOVE MEDALJE: / 'Bez tih dvaju stvari glupo se uopće natjecati'

Image
Foto: Screenshot

Izbornik ovaj put na raspolaganju ima i Luku Cindrića, jednog od najboljih rukometaša svijeta

7.1.2021.
21:15
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija za tjedan dana počinje svoju avanturu na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, ali do tada mora još odraditi drugu prijateljsku utakmicu protiv Španjolske koju je u prvom ogledu u Poreču uvjerljivo svladala.

Izbornik ovaj put na raspolaganju ima i Luku Cindrića, jednog od najboljih rukometaša svijeta, a evo kako on vidi cijelu situaciju tjedan dana uoči SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije velikog turnira ovakva pobjeda protiv europskih prvaka, naravno da možemo bit zadovoljni. Ako ćemo biti zdravi na SP-u mislim da ćemo daleko dogurati. Bez ambicija i bez ciljeva glupo se natjecati. Ja uvijek imam cilj pred sobom i to je zlato, a mislim da je isto i s ekipom", rekao je Cindrić, a ostatak razgovora u kojem je govorio i o potresu u Petrinji pogledajte u videu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Lino Červar ima najviše poteškoća s vratarima jer mu je glavni golman još uvijek u Montpellieru i pridružit će se u zadnjim trenucima. Umjesto njega branit će Ivan Pešić, a evo što on kaže. "Teško je da, ali mi smo profesionalci i moramo biti spremno na sve. U tjednu imaš dvije, tri utakmice, moraš bit spreman na sve", rekao je vratar Pešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo