Zagrebe uživaj! Ovakav majstor se rijetko viđa!

Hokejaši Medveščaka nastavili su svoj sjajan pobjednički niz u EBEL ligi. U 17. kolu su u Domu sportova slavili sedmu uzastopnu pobjedu protiv Znojma sa čak 8:4.

30.10.2012.
22:15
VOYO logo

Znojmo je momčad protiv koje su Medvjedi započeli pobjednički niz u Zagrebu 5. listopada (2-1), a sada su novom pobjedom protiv češkog sastava došli na samo dva boda od vodećeg Villacha, koji je na vrhu prestigao Vienna Capitalse. Medveščak je susret prelomio u posljednjoj trećini koju je dobio s 3-0. U tom su periodu igre za zagrebački sastav zabili Dustin Jeffrey, Andy Sertić i Dario Kostović. Dvostruki strijelac za Medveščak bio je Kyle Greentree, a po jednog su zabili i Adam Miller, Adam Naglić i Nathan Perković.

Inače, bila je to još jedna briljantna utakmica Dustina Jeffreya, NHL pojačanje Medveščaka uz gol je upisao i četiri asistencije i bio apsolutno dominantan na ledu. Toliko da je trener Medveščaka nakon utakmice zavapio: "Dajte mu hrvatsku putovnicu!" Definitivno je najbolji igrač koji je nosio dres Medveščaka u posljednja dva desetljeća. Prilika za nastavak pobjedničkog niza Medveščaku se ukazuje već u petak kada u Zagreb dolazi pretposljednji Dornbirn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo