SRBIJA GORI NAKON ODLASKA ČOVJEKA KOJI JE ORLOVE ODVEO NA SP: / 'Kakav Robi i Weiss, sve su to srpska posla. Mafija će uzeti novac'

Image
Foto: AFP

Odlazak Slavoljuba Muslina s mjesta izbornika srpske nogometne reprezentacije odjeknuo je u Srbiji, ali i čitavoj regiji.

31.10.2017.
10:40
AFP
VOYO logo

Jer, nikom nije jasno kako se Savez mogao odreći čovjeka koji je orlove, nakon osam godina posta, odveo na Mundijal. I to s prvog mjesta u skupini... Kako bilo, srpski tabloid Kurir javlja kako dio nogometnih fanova u Srbiji hvali Muslina, ali kako i ima onih koji smatraju kako igra orlova, pod njegovim vodstvom, ipak nije bila zadovoljavajuća, unatoč plasmanu na SP. Očito su do takvog mišljenja došli nakon lošije partije u posljednje dvije kvalifikacijske utakmice protiv Austrije i Gruzije.

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE POTJERAN MUSLIN: Srbija u šoku zbog otkaza čovjeku koji ih je odveo na SP

No, puno je onih koji smatraju kako je sva krivica na FSS-u... Kurir u svojem tekstu donosi i neke od najzanimljivijih komentara čitatelja spomenutog portala, pa je tako jedan navijač istaknuo "kako je Muslin otišao, iako je u kvalifikacijama predvodio Srbiju na 10 utakmica i ostvario šest pobjeda, tri remija i jedan poraz sa gol-razlikom 20-10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa osvojenih 70% bodova u natjecateljskim susretima Muslin je, brojčano gledajući, najuspješniji izbornik u povijesti Srbije. Sa dva postignuta gola po meču, njegova selekcija je najefikasnija u povijesti Srbije", istaknuo je navijač po imenu Johan Cruiff:

"Toliko o tome. Pa se spominju imena Weissa i Robija, trenera koji su bili zadnji ili predzadnji u svojim grupama", napisao je, između ostalog, Johan Cruiff. Kurir ističe kako su se društvene mreže usijale zbog odlaska Muslina s izborničke klupe Srbije. Ima i onih koji smatraju kako je igra bila loša i kako novi izbornik "možda bude pun pogodak, a možda promašaj". Nogometni zaljubljenik po imenu Mikac napisao je kako u Srbiji "na svim nivoima kolo vode amateri, nestručni ljudi i mafijaši".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A jedan fan pod "nickom" Beli samo je kratko dodao:

"Srpska posla. Najbolje da se nisu niti plasirali na Mundijal. Samo će nogometna mafija pokupiti novac".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo