Zar opet? / Ljubimac Seville još jednom im zabija nož u leđa: Odlazi nakon godine dana

Image
Foto: Profimedia

Ipak, čini se da bivši suigrač Luke Modrića i Ivana Rakitića ipak neće završiti karijeru u rodnom klubu

14.5.2024.
12:40
Profimedia
VOYO logo

Sergio Ramos prošle se godine vratio u Sevillu nakon 18 godina te se očekivalo da će tamo završiti karijeru, ali izgleda da će iskusni Španjolac ipak mijenjati klub samo godinu dana kasnije.

Image
HOĆE LI ZAŽIVJETI /

Ugledni sudac dao zanimljiv prijedlog za Euro: Modrić je jedini Vatreni koji će imati to pravo

Image
HOĆE LI ZAŽIVJETI /

Ugledni sudac dao zanimljiv prijedlog za Euro: Modrić je jedini Vatreni koji će imati to pravo

Ramos je legenda španjolskog Real Madrida u kojeg je stigao na ljeto 2005. godine iz Seville te je u njemu proveo čak 16 godina. Iako su mu mnogi navijači Seville zamjerali na odlasku, branič se prošlog ljeta vratio u Sevillu i potpisao ugovor na godinu dana te izgladio odnose s navijačima. Ipak, čini se da bivši suigrač Luke Modrića i Ivana Rakitića ipak neće završiti karijeru u rodnom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramosu je ponuđeno da ugovor sa Sevillom produži na još godinu dana, ali kako pišu španjolski mediji, Španjolac se želi okušati u ligama izvan Europe. Za razliku od mnogih koji su već napustili Europu, Ramosova destinacija neće biti Saudijska Arabija već Sjedinjene Američke države.

Šuškalo se da je Inter Miami zainteresiran za braniča te bi se u tom slučaju Ramos pridružio Messiju s kojim je prijašnjih godina igrao u PSG-u, Suarezu, Busquetsu i Jodriju Albi, ali prema španjolskim medijima, taj se transfer neće ostvariti. Umjesto u Miami, 38-godišnjak bi na ljeto mogao otputovati u San Diego FC. Ovaj je klub pokazao ogroman interes za dovođenje Španjolca te mu su navodno već nudili ugovor. Pregovori traju već neko vrijeme, a prelazak bivšeg kapetana španjolske reprezentacije u Ameriku čini se sve bližim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Diego jedini je konkretan klub osim Seville koji Ramosu nudi mjesto u svom timu te jedina opcija koju će Španjolac, čini se, prihvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Seville odigrao 34 utakmice u svim natjecanjima, zabio je sedam golova i upisao jednu asistenciju. Bio je standardni igrač ekipe te Sevilla želi produžiti njegov ugovor, ali izgleda da Ramos kroji drugačije planove. Navijači su ponovno razočarani njegovom odlukom da još jednom napusti Sevillu usprkos njihovim nadama da će mu rodni klub biti posljednja destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo