Pogledajte kakav je penal sudac svirao Dinamu u zadnjoj minuti!

Nogometaši Dinama su tek u produžetku slomiti otpor Opatije u osmini finala Hrvatskog kupa i slaviti sa 4:2.

29.10.2014.
11:22
VOYO logo

Nogometaši Dinama i Hajduka uz veliku muku su prošli u četvrtfinale Kupa Hrvatske. Gostovanja u Opatiji i Novigradu navijačima naših najpopularnijih klubova je dalo dosta muke, a posebno su drhtali dinamovci.

Tako blizu, a tako daleko. Nogometaši Opatije sanjat će još dugo 29. listopad, pamtit će ga do kraja života. Sve do posljednje minute Opatija je golom Dunkovića iz prvog poluvremena vodila protiv hrvatskog prvaka, tek onda je Henriquez realizirao jedanaesterac i spasio Dinamo sramote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/uAVZqUk0RZQ

Posebno je zanimljiva reakcija Vukojevića koji je bio fauliran. Naime, vidi se da je centaršut previsok, ali bivši reprezentativac pada kao pokošen nakon kontakta s igračem Opatije u kaznenom prostoru. Zatim se diže i čeka sudačku reakciju, te opet pada kao da je pokošen snajperom, a ne (možda) gurnut s leđa. Cijela situacija počinje nakon 1.45 sati VIDEA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opatija nije izdržala u dodatnih 30 minuta, iako je golom Šukera uspjela samo smanjiti na 3:2 u 109. minuti, ali par minuta kasnije bivši igrač Manchester Uniteda je novim golom ugasio svaku nadu u senzaciju.

Hajduk, pak, nije bilo daleko od Dinama. Oni su gostovali kod Novigrada u Istri i svoj su posao odradili u 90 minuta. Dvaput su vodili (Maloku, Maglica), da bi domaćini dvaput golovima Tatara stizali rezultat. Ipak, Maglica je u 73. minuti zabio drugi gol, vrijedan prolaska u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka nije imala tih problema, u Dubrovniku su slavili s 3:0 protiv GOŠK-a. Bertoša i Lešković su u prvih 25 minuta zabili, da bi Samardžić početkom nastavka potvrdio pobjedu.

Senzacija dana bila je u Mladini, gdje je Vinogradar srušio Slaven s 3:0. Klub iz 4. ranga natjecanja nadigrao je prvoligaša...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opatija - Dinamo 2:4 (produžeci) Novigrad - Hajduk 2:3 GOŠK - Rijeka 0:3 Vinogradar - Slaven 3:0

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo