DINAMO PREDSTAVIO NOVU AKVIZICIJU: / 'Bit će u perspektivi jedan bitan i važan igrač za nas'

Image
Foto: Screenshot

Tijekom karijere Hajrović je nastupao za Grasshoppers, Galatasaray, SD Eibar i Werder Bremen.

31.1.2018.
15:43
Screenshot
VOYO logo

Bosanskohercegovački nogometaš Izet Hajrović (26) postao novi igrač Dinama. Krilni napadač potpisao je ugovor na 2+2 godine s Modrima te će nositi dres s brojem 8, objavio je klub na službenoj stranici.

Image
ZABRINJAVAJUĆE BROJKE DINAMOVA POJAČANJA: /

Pape nahvalio veznjaka, ali jedna mu stvar ne ide u prilog

Image
ZABRINJAVAJUĆE BROJKE DINAMOVA POJAČANJA: /

Pape nahvalio veznjaka, ali jedna mu stvar ne ide u prilog

"Njegovim angažiranjem dobili smo kvalitetu više i konkurenciju, međunarodno iskustvo i bit će u perspektivi jedan bitan i važan igrač za nas. Sličnog je nogometnog puta kao Gavranović, rođen u Švicarskoj.. Ima kvalitetno igračko iskustvo, reprezentativac je BIH. Napravili smo dobar postao, kvalitetan je i karakteran, i što je najvažnije ima kvalitetu za našu momčad", izjavio je ovim povodom sportski direktor Marijan Vlak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitna forma

"Osjećaji? Super, sretan sam što sam došao u veliki klub, jer Dinamo je veliko ime u Europi. S nestrpljenjem čekam nastup i trening s momčadi", kazao je Hajrović te se osvrnuo na svoje fizičko stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dobrom sam stanju, već početkom siječnja smo počeli s pripremama u Bundesligi. Imam veliko iskustvo, veliku kvalitetu, moji su ciljevi da budemo svi zajedno prvaci i osvojimo Hrvatski kup. Vrlo je važno da se plasiramo u skupine Lige prvaka. Moja najdraža pozicija? Mogu igrati sve ofenzivne pozicije, trener je taj koji odlučuje koju ću poziciju igrati", dodao je i poručio da je spreman preuzeti odgovornost.

"Naravno da sam spreman. Odlučio sam se za dres s brojem 8 i jasno mi je da stojimo pod pritiskom zbog veličine kluba. Međutim, nije mi to problem. Neće biti problema kod prilagodbe, jer jezik i kulturu već poznam. Smatram da ću u Dinamu napraviti korak unaprijed u karijeri", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom karijere Hajrović je nastupao za Grasshoppers, Galatasaray, SD Eibar i Werder Bremen. Za reprezentaciju BIH odigrao je 24 utakmice te pritom postigao četiri pogotka. Također ima jedan nastup za reprezentaciju Švicarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo