URNEBESNO! Ludi navijač BiH uzeo sjekiru i postao regionalni hit: / 'Zašto vas plaćam, majku vam je*em'

Image
Foto: Screenshot: Daily motion

Jedan ludi navijač Bosne i Hercegovine koji se zove Zijad Zijo Cemirović postao je hit na društvenim mrežama nakon kvalifikacijskog susreta za odlazak na SP u Rusiji 2018.

15.11.2016.
12:05
Screenshot: Daily motion
VOYO logo

Jel' vam poznat onaj trenutak kad gledate utakmicu najdražeg kluba ili nacionalne momčadi i onda vam netko prebaci program ili nestane struje? E vidite, nešto slično tome se dogodilo Zijadu Ziji Cemiroviću.

Doduše, njemu nije nestalo struje, niti mu je netko prebacio program, nego je nestalo signala prijenosa u 86. minuti spomenutog dvoboja, u trenutku kad je BiH protiv Grčke vodila 1-0. I onda je čovjek poludio. Uzeo je mobitel u ruke, pripremio i sjekiru, upalio snimanje i odlučio se obračunati s nacionalnom TV na svoj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bosanska TV, pa zašto vas čovjek plaća, majku vam je*em. Osamdeset i šesta minuta, ja ne mogu da vidim kako gubim, a kamoli kako pobjeđujem. Zašto vas plaćamo da ne vidim kako gubim. Pare vam dajem, dajem vam pare pi*ke jedne", u vidno alkoholiziranom stanju kazao je simpatični navijač i sjekirom uništio digitalni prijemnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo