NOVI HRVAT U TOTTENHAMU / Kranjčar zamjena za ozlijeđenog Modrića?

Image

Redknapp uz našeg reprezentativca želi i engleskog vratara Jamesa. Za obojicu je ponudio osam milijuna funti, no pet milijuna otpada na Niku.

31.8.2009.
8:04
VOYO logo

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp silno želi zadržati razinu odlične igre i rezultata s početka nogometne sezone te je poslao Portsmouthu ponudu od osam milijuna funti za Niku Kranjčara i vratara Davida Jamesa. Veći dio, oko pet milijuna, odnosi se na našeg reprezentativca koji bi u Tottenhamu trebao zamijeniti drugog reprezentativca, ozlijeđenog Luku Modrića, tvrde dnevnici The Sun i Daily Mail.

Kranjčaru u ljeto 2010. ističe ugovor s "mornarima", a James želi napustiti neambiciozan klub kako bi sačuvao status prvog vratara engleske reprezentacije. Slijedom toga, čini se da je Redknapp odabrao odličan tajming za ponude.           

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić se ozlijedio u subotu u prvenstvenom susretu protiv Birminghama (2-1) . U 49. minuti susreta Lee Bowyer je nagazio na list njegove desne noge pri čemu je našem reprezentativcu puknula fibula. Na sreću, operacija nije potrebna ali će Modrić s terena izbivati oko dva mjeseca.

Koliko će silno Luka nedostajati momčadi najbolje se može iščitati iz riječi menadžera Redknappa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo igrati ravnopravno s bilo kime, ali za to trebamo naše najbolje igrače: Luku Modrića i Ledleyja Kinga. S nama je isto kao i sa svima drugima, ranjivi smo bez najboljih pojedinaca. Uzmite da Liverpool mora igrati bez Stevena Gerrarda i Fernanda Torresa ili zamislite Manchester United bez Waynea Rooneyja i Rija Ferdinanda. To više nije ista momčad".

Nažalost, Modrić će propustiti preostale tri utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2010. godine, domaći ogled protiv Bjelorusije, te gostovanja u Londonu i Kazahstanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Kranjčara i Jamesa u Tottenhamu imaju namjeru kupiti i Martina Petrova te Rafaela van der Vaarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo