Vraća se vrijeme kad je igrao Michael Jordan!

Bullsi su ponovno hit NBA lige! U ponedjeljak navečer, Chicago je sa čak 40 razlike kod kuće razbio Sacramento (132:92) i tako nakon 13 godina dostigao brojku od 50 pobjeda u sezoni.

22.3.2011.
13:07
VOYO logo

Chicagu se vratio i ozlijeđeni Carlos Boozer, te će momčad zasigurno voditi veliku bitku za naslov prvaka Istoka s Bostonom koji je također upisao vrlo važnu pobjedu.

Celticsi su usred Madison Square Gardena pobjedili New Yorka s 96:86. Boston je u dvoboju najpoznatijih klubova Istoka imao više raspoloženih zvijezda od New Yorka, a igrač utakmice bio je Kevin Garnett s 24 koša i 11 skokova, uz važnu ispomoć Paula Piercea koji je dodao 21.Celticsi su postigli zadnjih deset koševa na utakmici, a pobjedom su 13 utakmica prije kraja regularne sezone već izjednačili prošlosezonski učinak u broju pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knicksi su pali u završnici jer su im najbolji strijelci Carmelo Anthony (22) i Amare Stoudemire (16) promašivali u zadnjim minutama, a kakav je trenutni skor na ljestvici Boston i New York bi se mogli sastati i u prvom kolu doigravanja.

Vodeća momčad lige San Antonio popravila je svoj skor na 57:13 pobjedom nad Golden Stateom (111:96), ali je sreću pomutila ozljeda gležnja Tima Duncana, koji će sigurno propustiti kraj regularne sezone. Kod Spursa su najbolji bili Manu Ginobili (28) i Tony Parker (17, 15 asistencija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desetak utakmica prije kraja sezone na Istoku je čak sedam momčadi praktički već u doigravanju, dok će se 'osmi putnik' tražiti između Indiane, koja trenutno ima 31 pobjedu, te Charlotte i Milwaukeea, koji su na 28. Na Zapadu je izvjesno da će Spursi osvojiti prvo mjesto, a sve ostalo je neizvjesno jer su bez šansi za playoff samo Minnesota, Sacramento i Clippersi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo