BOGDANOVIĆEVI NETSI IZ LOŠEG U GORE: / Westbrook i Harden nastavili sakupljati triple-double učinke

Image

Deseti uzastopni poraz upisali su košarkaši Brooklyn Netsa, ovaj put u noći na ponedjeljak od Houston Rocketsa.

16.1.2017.
8:57
VOYO logo

Rocketsi su u ovaj ogled ušli s vezanim porazima od Minnesote i Memphisa u utakmicama u kojima su ubacili 105 poena. U ovom su na 104 bili nakon treće četvrtine, a do pobjede su stigli s konačnih 137-112 u koju je dvanaesti triple-double sezone ugradio James Harden. Za 22 poena i po jedanaest skokova i asistencija potrebna mu je bila tek 31 odigrana minuta, a tim je učinkom predvodio ukupno šestoricu igrača Rocketsa koji su ubacili 16 ili više poena. Najviše od njih Eric Gordon, 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović odradio je susret ispod svojih prosjeka, što će reći da je u 21 minuti provedenoj na parketu ogled završio s osam ubačenih koševa i dvije uhvaćene lopte za Netse koji u ovom trenutku djeluju kao sastav koji ne može do pobjede bez obzira na to tko je s druge strane centra.

I dok je Harden na dvanaest trostruko-dvoznamenkastih učinaka u aktualnoj sezoni, Russell Westbrook sakupio ih je već dvadeset. Posljednji je stigao u 122-118 pobjedi na gostovanju kod Sacramento Kingsa i to nakon sjajnog drugog poluvremena kroz koje je ostvario 25 poena (13 u posljednjoj četvrtini), sedam skokova i četiri asistencije. Susret je završio s 36 koševa, jedanaest skokova i deset asistencija i nastavio tako svoju misiju hvatanja Oscara Robertsona, jedinog igrača koji je sezonu završio s triple-double prosjecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan je u pobjedi Thundera bio i centar Enes Kanter s 29 poena i 12 skokova, pa je trud DeMarcusa Cousinsa (31 poen, jedanaest skokova, sedam asistencija) i društva ostao bez naplate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je Ivica Zubac odigrao osam i pol minuta u porazu Los Angeles Lakersa protiv Detroit Pistonsa, što mu je bilo dovoljno za četiri poena i pet uhvaćenih lopti.

NBA liga, rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves 98-87

Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks 111-98

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptors - New York Knicks 116-101

Brooklyn Nets - Houston Rockets 112-137

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Memphis Grizzlies - Chicago Bulls 104-108

Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder 118-122

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Lakers - Detroit Pistons 97-102

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo