Aromatična piletina na indijski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti aromatičnu piletinu na indijski način. – pileća prsa, maslac, luk, cimet (u prahu), češnjak, đumbir, kurkuma, čili papričica (u prahu), bademi (mljevenih), pelati rajčice, koncentrat rajčice, jogurt, špinat (svježeg), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Piletinu očistimo i narežemo na kocke veličine zalogaja, luk nasjeckamo, đumbir naribamo, češnjak narežemo na listiće, a špinat operemo i narežemo na šire trakice. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo komade piletine, posolimo ju, promiješamo i pržimo sa svih strana. ; Nakon 8-10 minuta, piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo maslac, sjeckani luk, cimet u prahu, posolimo, promiješamo i pržimo dvije minute. ; Zatim dodamo listiće češnjaka, naribani đumbir, kurkumu, chilli u prahu, koncentrat rajčice, mljevene bademe, pelat rajčicu, koju malo kuhačom usitnimo, i ulijemo jogurt te sastojke dobro promiješamo. ; Potom u tavu vratimo piletinu i kuhamo dalje na laganoj vatri. ; Nakon 2-3 minute dodamo trakice špinata, dobro promiješamo i tavu maknemo s vatre. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; – Ukoliko vas zanima kakva je indijska kuhinja, ovo je ogledni primjer iste. Malo piletine, malo raznih začina, rajčice, jogurta i… ma svega tu ima, a na vama je da pogledate i pripremite.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Aromatična piletina na indijski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti aromatičnu piletinu na indijski način. – pileća prsa, maslac, luk, cimet (u prahu), češnjak, đumbir, kurkuma, čili papričica (u prahu), bademi (mljevenih), pelati rajčice, koncentrat rajčice, jogurt, špinat (svježeg), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Piletinu očistimo i narežemo na kocke veličine zalogaja, luk nasjeckamo, đumbir naribamo, češnjak narežemo na listiće, a špinat operemo i narežemo na šire trakice. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo komade piletine, posolimo ju, promiješamo i pržimo sa svih strana. ; Nakon 8-10 minuta, piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo maslac, sjeckani luk, cimet u prahu, posolimo, promiješamo i pržimo dvije minute. ; Zatim dodamo listiće češnjaka, naribani đumbir, kurkumu, chilli u prahu, koncentrat rajčice, mljevene bademe, pelat rajčicu, koju malo kuhačom usitnimo, i ulijemo jogurt te sastojke dobro promiješamo. ; Potom u tavu vratimo piletinu i kuhamo dalje na laganoj vatri. ; Nakon 2-3 minute dodamo trakice špinata, dobro promiješamo i tavu maknemo s vatre. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -</div>
Aromatična piletina na indijski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti aromatičnu piletinu na indijski način.
Ukoliko vas zanima kakva je indijska kuhinja, ovo je ogledni primjer iste. Malo piletine, malo raznih začina, rajčice, jogurta i... ma svega tu ima, a na vama je da pogledate i pripremite.
Aromatična piletina na indijski način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti aromatičnu piletinu na indijski način. - pileća prsa, maslac, luk, cimet (u prahu), češnjak, đumbir, kurkuma, čili papričica (u prahu), bademi (mljevenih), pelati rajčice, koncentrat rajčice, jogurt, špinat (svježeg), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Piletinu očistimo i narežemo na kocke veličine zalogaja, luk nasjeckamo, đumbir naribamo, češnjak narežemo na listiće, a špinat operemo i narežemo na šire trakice. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo komade piletine, posolimo ju, promiješamo i pržimo sa svih strana. ; Nakon 8-10 minuta, piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo maslac, sjeckani luk, cimet u prahu, posolimo, promiješamo i pržimo dvije minute. ; Zatim dodamo listiće češnjaka, naribani đumbir, kurkumu, chilli u prahu, koncentrat rajčice, mljevene bademe, pelat rajčicu, koju malo kuhačom usitnimo, i ulijemo jogurt te sastojke dobro promiješamo. ; Potom u tavu vratimo piletinu i kuhamo dalje na laganoj vatri. ; Nakon 2-3 minute dodamo trakice špinata, dobro promiješamo i tavu maknemo s vatre. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -
Piletinu očistimo i narežemo na kocke veličine zalogaja, luk nasjeckamo, đumbir naribamo, češnjak narežemo na listiće, a špinat operemo i narežemo na šire trakice.
U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo komade piletine, posolimo ju, promiješamo i pržimo sa svih strana.
Nakon 8-10 minuta, piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo maslac, sjeckani luk, cimet u prahu, posolimo, promiješamo i pržimo dvije minute.
Zatim dodamo listiće češnjaka, naribani đumbir, kurkumu, chilli u prahu, koncentrat rajčice, mljevene bademe, pelat rajčicu, koju malo kuhačom usitnimo, i ulijemo jogurt te sastojke dobro promiješamo.
Potom u tavu vratimo piletinu i kuhamo dalje na laganoj vatri.
Nakon 2-3 minute dodamo trakice špinata, dobro promiješamo i tavu maknemo s vatre.