Brzi biskvit keksi – U našem video receptu saznajte kako pripremiti brze biskvit kekse. – brašno za kolače, maslac, prašak za pecivo, jaje, šećer, limun, grožđice, rum, cimet (u prahu), smeđi šećer (od trske), Grožđice prelijemo rumom i ostavimo ih da se namaču jedan sat.; Jaje umutimo, limunu koricu naribamo, a sok iscijedimo. ; Zatim u multipraktik stavimo brašno, dodamo omekšali maslac, naribanu limunovu koricu, cimet u prahu i izmiješamo sastojke na najmanjoj brzini. ; U zdjelicu sa šećerom umiješamo prašak za pecivo i dodamo u smjesu, potom dodamo ocijeđene grožđice, umućeno jaje, ulijemo limunov sok i multipraktikom izradimo tijesto. ; Od dobivenog tijesta žličicom oblikujemo hrpice na limu za pečenje, obloženim papirom za pečenje, pazeći na razmak jer im se volumen poveća tijekom pečenja. ; Potom ih posipamo smeđim šećerom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 12-15 minuta. ; Gotove kolačiće izvadimo da se ohlade i poslužimo.; – Ako želite pripremiti ukusne biskvit kekse, a da pri tome ne potrošite pola dana, onda je ovo pravi recept za vas.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Brzi biskvit keksi – U našem video receptu saznajte kako pripremiti brze biskvit kekse. – brašno za kolače, maslac, prašak za pecivo, jaje, šećer, limun, grožðice, rum, cimet (u prahu), smeđi šećer (od trske), Grožđice prelijemo rumom i ostavimo ih da se namaču jedan sat.; Jaje umutimo, limunu koricu naribamo, a sok iscijedimo. ; Zatim u multipraktik stavimo brašno, dodamo omekšali maslac, naribanu limunovu koricu, cimet u prahu i izmiješamo sastojke na najmanjoj brzini. ; U zdjelicu sa šećerom umiješamo prašak za pecivo i dodamo u smjesu, potom dodamo ocijeđene grožđice, umućeno jaje, ulijemo limunov sok i multipraktikom izradimo tijesto. ; Od dobivenog tijesta žličicom oblikujemo hrpice na limu za pečenje, obloženim papirom za pečenje, pazeći na razmak jer im se volumen poveća tijekom pečenja. ; Potom ih posipamo smeđim šećerom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 12-15 minuta. ; Gotove kolačiće izvadimo da se ohlade i poslužimo.; -</div>
Brzi biskvit keksi
U našem video receptu saznajte kako pripremiti brze biskvit kekse.
Ako želite pripremiti ukusne biskvit kekse, a da pri tome ne potrošite pola dana, onda je ovo pravi recept za vas.
Brzi biskvit keksi - U našem video receptu saznajte kako pripremiti brze biskvit kekse. - brašno za kolače, maslac, prašak za pecivo, jaje, šećer, limun, grožðice, rum, cimet (u prahu), smeđi šećer (od trske), Grožđice prelijemo rumom i ostavimo ih da se namaču jedan sat.; Jaje umutimo, limunu koricu naribamo, a sok iscijedimo. ; Zatim u multipraktik stavimo brašno, dodamo omekšali maslac, naribanu limunovu koricu, cimet u prahu i izmiješamo sastojke na najmanjoj brzini. ; U zdjelicu sa šećerom umiješamo prašak za pecivo i dodamo u smjesu, potom dodamo ocijeđene grožđice, umućeno jaje, ulijemo limunov sok i multipraktikom izradimo tijesto. ; Od dobivenog tijesta žličicom oblikujemo hrpice na limu za pečenje, obloženim papirom za pečenje, pazeći na razmak jer im se volumen poveća tijekom pečenja. ; Potom ih posipamo smeđim šećerom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 12-15 minuta. ; Gotove kolačiće izvadimo da se ohlade i poslužimo.; -
Grožđice prelijemo rumom i ostavimo ih da se namaču jedan sat.
Jaje umutimo, limunu koricu naribamo, a sok iscijedimo.
Zatim u multipraktik stavimo brašno, dodamo omekšali maslac, naribanu limunovu koricu, cimet u prahu i izmiješamo sastojke na najmanjoj brzini.
U zdjelicu sa šećerom umiješamo prašak za pecivo i dodamo u smjesu, potom dodamo ocijeđene grožđice, umućeno jaje, ulijemo limunov sok i multipraktikom izradimo tijesto.
Od dobivenog tijesta žličicom oblikujemo hrpice na limu za pečenje, obloženim papirom za pečenje, pazeći na razmak jer im se volumen poveća tijekom pečenja.
Potom ih posipamo smeđim šećerom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 12-15 minuta.
Gotove kolačiće izvadimo da se ohlade i poslužimo.